Evenimentul Istoric > Articole online > Poeziile unui viitor prim-ministru! Dezvăluiri marca Evenimentul Istoric
Articole online

Poeziile unui viitor prim-ministru! Dezvăluiri marca Evenimentul Istoric

Scrise pe când avea doar 18 ani și publicate într-o antologie de poezii ale elevilor bucureșteni în 1968, versurile sunt o lectură perfectă pentru zilele de vară.

Nu credem că mai trebuie amintit că le puteți citi doar în revista noastră. Alături de alte subiecte de interes: actul de la 23 August relatat de un apropiat al Regelui Mihai, partea a doua din demonstrația că agenți sovietici au acționat în România, în decembrie 1989, file din dasarul de urmărit al lui Dinu Brătianu.

Descoperă multe alte subiecte senzaționale în Evenimentul Istoric, ediția de iulie! O poți achiziționa de la punctele de difuzare a presei sau online pe www.agoramag.ro , în secțiunea Reviste! 

Dacă vrei să câștigi un abonametnt la Evenimentul Istoric, înscrie-te și la concursurile noastre. Detalii aici: https://bit.ly/3fXkxks

Dacă vrei să colecționezi revista, te invităm să te abonezi! Poți opta pentru un abonament în varianta print, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-evenimentul-istoric  sau poți să te bucuri de versiunea online a revistei, direct pe tableta, computerul sau telefonul tău, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-evenimentul-istoric?product_id=441.

Registration

Aici iti poti reseta parola