Evenimentul Istoric > Articole online > Persoanele peste 65 de ani pot ieși din casă doar între orele 11.00 și 13.00. Ordonanța militară nr. 3 din 24 martie 2020
Articole online

Persoanele peste 65 de ani pot ieși din casă doar între orele 11.00 și 13.00. Ordonanța militară nr. 3 din 24 martie 2020

Marcel Vela a mai declarat că noua ordonanţă militară cu numărul 3 adoptată prevede interzicerea circulaţiei persoanelor în afara locuinţei cu unele excepţii.

„Dragi români, cea mai gravă criză din ultimii zeci de ani a cuprins şi România, vorbim de acest virus cumplit care ne-a lovit pe noi şi lumea întreagă.

În decurs de numai o zi 186 de persoane au fost infectate şi în ţara noastră. Asta ne-a determinat să acţionăm imediat şi să luăm măsuri mai dure. (…)

Articolul unu: se interzice circulaţia tuturor persoanelor în afara locuinţei, gospodăriei cu următoarele excepţii: deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuinţă, gospodărie, locurile de desfăşurare a activităţii profesionale şi înapoi”, a spus Vela, într-o declaraţie de presă.

Registration

Aici iti poti reseta parola