Evenimentul Istoric > Articole online > O sinucidere de la Boolyhood implică o actriță celebră care a jucat cu Van Diesel
Articole online

O sinucidere de la Boolyhood implică o actriță celebră care a jucat cu Van Diesel

Până în prezent, au fost operate cel puţin 10 arestări în acest caz, incluzându-l pe fratele lui Chakraborty, pe unii dintre membrii staff-ului său, dar şi persoane suspectate că ar fi fost traficanţi de droguri.

Cazul morţii lui Rajput şi investigaţiile ulterioare domină buletinele informative ale televiziunilor din India de luni de zile, împingând adesea în plan secund ştirile despre evoluţia pandemiei de coronavirus sau cele privind tensiunile de la graniţa cu China.

Una dintre cele mai populare actriţe de la Bollywood a fost interogată sâmbătă de principala autoritate din domeniul combaterii traficului de stupefiante din India în cadrul unei anchete privind presupusa sinucidere a actorului Sushant Singh Rajput în luna iunie, informează Agerpres.

Laureată a numeroase premii, Deepika Padukone a fost citată în anchetă în legătură cu moartea actorului de 34 de ani, au indicat oficiali ai Biroului de Control al Stupefiantelor (Narcotics Control Bureau, NCB) din Mumbai.

Padukone este cea mai cunoscută persoană implicată până acum în anchetă.

Ea este una dintre cele mai bine plătite actriţe de la Bollywood şi a devenit cunoscută pe plan internaţional pentru rolul jucat în filmul „XXX: Return of Xander Cage” (2017), în care a apărut alături de Vin Diesel.

După cum au relatat posturile de ştiri indiene, alte două cunoscute actriţe, Shraddha Kapoor şi Sara Ali Khan, au fost şi ele interogate sâmbătă la sediul NCB.

Cel puţin alte 50 de persoane cu legături cu industria cinematografică din Mumbai, inclusiv mai mulţi actori, sunt de asemenea sub lupa organelor de anchetă, a relatat postul de televiziune News 18.

Registration

Aici iti poti reseta parola