Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Noua Albă ca Zăpada nu prea mai e albă
Articole online

Noua Albă ca Zăpada nu prea mai e albă

Cu o mamă columbiană şi un tată polonez, Rachel Zegler, în vârstă de 20 de ani, a fost selectată la 17 ani pentru a juca rolul Mariei în West Side Story, de Steven Spielberg, pentru care echipa de producţie a audiat peste 30.000 de candidaţi.

Echipa a fost deosebit de impresionată de vocea tinerei, care s-a remarcat deja în numeroase producţii locale de musicaluri din New Jersey, oraşul unde s-a născut.

„Abilităţile vocale extraordinare ale lui Rachel sunt doar un aspect al talentului ei”, a comentat Marc Webb, regizorul acestei noi versiuni a „Albei ca Zăpada” (Snow White and the Seven Dwarfs), a spus un purtător de cuvânt al Disney, potrivit Agerpres.

„Puterea, inteligenţa şi optimismul său vor deveni o parte integrantă a acestei redescoperiri a bucuriei clasicului basm Disney”, a explicat cineastul, cunoscut pentru The Amazing Spider-Man (2012) şi The Amazing Spider-Man: A Hero’s Fate (2014).

Producţia filmului va începe în 2022.

Snow White and the Seven Dwarfs este o adaptare a unei poveşti a fraţilor Grimm, doi lingvişti germani care au publicat prima versiune în 1812.

Alegerea unei actriţe metise pentru a o interpreta pe cea care a fost, în 1937, prima eroină a unui film Disney, este un nou semn de deschidere din partea studioului, mult timp acuzat că a ales în special personaje principale albe în producţiile sale.

Cvasi-necunoscută publicului larg, Rachel Zegler va avea unul dintre cele mai mediatizate debuturi în carieră din istorie – pe lângă apariţiile din Snow White şi West Side Story, actriţa urmând să joace şi în Shazam! Fury of the Gods, continuarea de la Shazam!, aşteptată pentru 2023.

Registration

Aici iti poti reseta parola