Evenimentul Istoric > Articole online > Motivele divorțurilor lui Stan, dar nu de Bran
Articole online

Motivele divorțurilor lui Stan, dar nu de Bran

Doamna Stan Laurel înainta, în 1936, divorț de soțul său. Se plângea că Stan e un tiran, că n-are alt gând decât pescuitul cu undița și, mai ales, nu recunoaște datoriile pe care dumneaei le făcea.

În 1935, Stan Laurel s-a căsătorit cu Virginia Ruth Rogers, cunoscută ca Ruth (foto).

Concubinaj

Stan Laurel și Mae Dahlberg nu s-au căsătorit niciodată, ci au trăit împreună ca soț și soție din 1919 până în 1925, când Mae a acceptat un bilet doar dus, pentru a se întoarce în Australia natală.

În noiembrie 1937, Mae Dahlberg era din nou în SUA și l-a dat în judecată pe fostul concubin cerându-i sprijin financiar.

La acea vreme, Stan se afla în proces de divorț cu a doua soție, Ruth. Problema a fost soluționată în afara instanței.

Prima soție

Prima soție a lui Stan a fost Lois Neilson, cu care s-a căsătorit la 13 august 1926. Fiica lor, Lois, s-a născut la 10 decembrie 1927, în primii ani ai parteneriatului lui Stan cu Bran.

În mai 1930, fiul lor, Stanley, s-a născut prematur și a murit după nouă zile. Lois a murit la 27 iulie 2017, în vârstă de 89 de ani. Laurel și Neilson au divorțat în decembrie 1934.

Acuzat de bigamie

În ziua de Anul Nou 1938, Laurel s-a căsătorit cu Vera Ivanova Shuvalova, cunoscută sub numele de Illeana, iar Ruth l-a acuzat de bigamie, dar divorțul lor fusese finalizat cu câteva zile înainte de noua sa căsătorie.

Noua căsătorie a fost foarte volatilă, iar Illeana l-a acuzat că a încercat să o îngroape de vie în curtea casei lor din Valea San Fernando.

El și Illeana s-au separat în 1939 și au divorțat în 1940, Illeana renunțând la toate pretențiile în schimbul a 6 500 de dolari.

În 1941, Stan s-a recăsătorit cu Virginia Ruth Rogers și au divorțat a doua oară la începutul anului 1946.

La 6 mai 1946, s-a căsătorit cu Ida Kitaeva Raphael cu care a rămas până la moartea sa, în 1965.

Registration

Aici iti poti reseta parola