Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Monstrul Ed șochează lumea cu costumul pe care și-l făcuse din piele de femeie
Articole online

Monstrul Ed șochează lumea cu costumul pe care și-l făcuse din piele de femeie

A fost unul dintre cei mai bolnavi la cap ucigași din toate timpurile.

Edward Theodore, alintat Ed, Gein s-a născut pe 27 august 1906, în Crosse, Wisconsin.

Este printre cei mai faimoși criminali din istoria Statelor Unite, în ciuda faptului că doar două crime i-au fost dovedite, dar brutalitatea lor a șocat o lume întreagă.

Tatăl său a fost un alcoolic care adesea rămânea fără un loc de muncă. Mama, Augusta Wilhelmine, o fanatică religioasă, a interzis copiilor săi să interacționeze cu alți copii, de asemenea i-a învățat că tot ce este legat de sex este rău și că toate femeile, mai puțin ea, vezi bine, sunt malefice.

Ed avea un frate mai mare, Henry George, care a murit în 1944. Atunci, Ed și Henry ardeau niște ierburi de pe ferma lor, iar focul a scăpat de sub control, atrăgând atenția pompierilor locali.

Când fumul s-a risipit, Ed a anunțatcă fratele său lipsea, după care a dus autoritățile direct la corpul lui Henry, care zăcea cu fața în jos și era clar e mort de ceva vreme.

Moartea lui Henry a fost considerată fie din cauza insuficienței cardiace, fie prin asfixiere, deși majoritatea oamenilor credeau că Ed l-a ucis pe Henry.

Moartea tuturor membrilor familiei lasă urme adânci

După ce mama sa a murit la 29 decembrie 1945, Ed, care trăia acum singur la fermă, a început să citească cu aviditate cărți de anatomie și povestiri despre atrocitățile comise de naziști în timpul celui de-al doilea război mondial, dobândind o varietate de informații despre exhumare.

De asemenea, îi plăcea să citească ziarul local, în special secțiunea necrologuri. Cu timpul a început să jefuiască mormintele proaspete ale femeilor, deși mai târziu în cadrul anchetelor, el a jurat că nu întreținut relații sexuale cu cadavrele deoarece „miroseau prea rău”.

Pagini: 1 2

Registration

Aici iti poti reseta parola