Evenimentul Istoric > Articole online > Mesajul Palatului Buckingham pentru noul deceniu. Cum apare Regina Elisabeta în fotografia oficială
Articole online

Mesajul Palatului Buckingham pentru noul deceniu. Cum apare Regina Elisabeta în fotografia oficială

O imagine cu tâlc, un mesaj pentru istorie. Palatul Buckingham a dorit să marcheze noul deceniu cu o imagine simbolică, în care sunt ilustrate trei generaţii de descendenţi ai Reginei.

Buckingham Palace a dat publicității vineri o fotografie în care Regina Elisabeta a II-a apare alături de cei trei viitori conducători ai regatului britanic.

Sunt cele trei generații de descendenți ai săi, moștenitori direcți ai tronului: fiul cel mare, Prințul Charles, primul în ordinea succesiunii la tron, fiul cel mare al acestuia și nepotul reginei, Prințul William, al doilea în ordinea succesiunii la tron, și Prințul George, în vârstă de 6 ani, strănepot al reginei și fiul cel mare al Prințului William, al treilea în ordinea succesiunii la tron.

Este doar pentru a doua oară când se dă publicității o fotografie-portret cu toți cei patru membri ai familiei regale. Ocazia – precizează Buckingham Palace – este intrarea într-un nou deceniu.

Fotografia a fost făcută luna trecută de Ranald Mackechnie în Sala Tronului de la Palatul Buckingham.

 

 

Registration

Aici iti poti reseta parola