Evenimentul Istoric > Articole online > Maternitate în timpul pandemiei de COVID-19. Ce spune vedeta cu copilul la sân
Articole online

Maternitate în timpul pandemiei de COVID-19. Ce spune vedeta cu copilul la sân

Iubesc femeile şi ne aflăm într-un moment în care mamele dăruiesc totul, a spus artista care a suferit de depresie postpartum după naşterea primilor copii.

Cantautoarea canadiană Alanis Morissette a acceptat să pozeze pentru coperta revistei Health în timp ce îşi alăpta cel de-al treilea copil, într-un gest de iubire adresat tuturor femeilor şi mai ales celor care au devenit recent mame.

Morrissette a dorit ca prin această imagine să atragă atenţia asupra provocărilor pe care le înfruntă mamele, mai ales în ceea ce priveşte sănătatea mintală.

„Cred că mamele sunt generoase în orice moment. Sunt femei dispuse să ofere totul oricând”, declară artista canadiană într-un interviu care va fi publicat în ediţia din mai a revistei Health, potrivit Agerpres.

„Ironic”

Morissette, în vârstă de 45 de ani, are trei copii cu soţul său, Mario ‘Souleye’ Treadway, un băiat, Ever Imre, de 9 ani, o fetiţă, Onyx Solace, de 3 ani şi băieţelul Winter Mercy, care s-a născut în august anul trecut.

Potrivit autoarei unor hituri precum „Ironic”, societatea continuă să nu recunoască eforturile şi implicarea totală a mamelor, femei aflate în suferinţă şi condamnate la tăcere, care urlă în lăuntrul fiinţei lor dar merg totuşi mai departe.

Artista a dezvăluit că practică cu copiii săi aşa-numita tehnică „unschooling” o formă structurată de a împărtăşi cunoştinţele contrară şcolii formale şi că îşi împarte timpul între îngrijirea celor trei copii şi cariera sa artistică.

Viitorul ei album, „Such Pretty Forks in the Road”, tratează subiectul provocărilor ascunse ale maternităţii, precum şi alte teme importante din viaţa sa, a dezvăluit artista.

Registration

Aici iti poti reseta parola