Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Marea promisiune făcută de Ludovic Orban liberalilor
Articole online

Marea promisiune făcută de Ludovic Orban liberalilor

„Obiectivul pe care mi-l asum este acela de a câştiga toate alegerile în 2024.

Alegerile prezidenţiale care practic sunt cele care setează pe cel puţin cinci ani de zile aşezarea politică, alegerile locale care creează coloana vertebrală a PNL, pentru că primarii PNL sunt practic cartea de vizită a noastră şi sunt oamenii care reuşesc să mobilizeze cele mai multe voturi pentru PNL în comunităţile pe care le conduc.

Evident alegerile parlamentare – care sunt fundamentale pentru formarea Guvernului”, a precizat Orban, la şedinţa Colegiului Director Judeţean (CDJ) PNL Călăraşi, în care este prezentată moţiunea de candidatură la preşedinţia PNL.

El a adăugat că a construit o majoritate parlamentară viabilă, iar asigurarea coeziunii acesteia în actul de guvernare reclamă „extrem de multă experienţă, foarte multă ştiinţă în materie de negociere”.

„Nu va fi simplu. Am construit o majoritate parlamentară viabilă. Asigurarea coeziunii acestei majorităţi parlamentare în actul de guvernare reclamă extrem de multă experienţă, foarte multe calităţi, foarte multă ştiinţă în materie de negociere.

Din acest motiv, pentru a rămâne la guvernare trebuie să menţinem coeziunea acestei coaliţii şi, evident, să consolidăm majoritatea parlamentară.

În materie de consolidare a majorităţii parlamentare, cred că nu aveţi îndoieli legate de capacitatea mea de a asigura o majoritate parlamentară mai solidă şi mai confortabilă, care să ne dea posibilitatea să guvernăm mai bine, fără să fim dependenţi la fiecare proiect care este legat şi poartă marca PNL de lucruri care nu pot să ne confere viteză în aplicarea proiectelor respective”, a susţinut Orban, potrivit Agerpres.

Registration

Aici iti poti reseta parola