Evenimentul Istoric > Articole online > Mai ceva ca-n Vestul Sălbatic. Mii de impostori ocupă, în Spania, casele proprietarilor plecați. Cazul incredibil al unui român
Articole online

Mai ceva ca-n Vestul Sălbatic. Mii de impostori ocupă, în Spania, casele proprietarilor plecați. Cazul incredibil al unui român

Potrivit Euro Weekly News, legea a fost modificată destul de recent, dar sunt necesare luni întregi și multe înfățișări în instanță pentru a se obține un rezultat.

Mulți proprietari care s-au întors din Marea Britanie au fost întâmpinați cu încuietori schimbate și uneori chiar cu violență, în timp ce au încercat să intre în propriile case.

Un britanic, soția sa și copilul nou-născut au fost opriți de la intrarea în casa lor din Calahonda de către ocupanții ilegali de origine română. Poliția a fost chemată, iar „chiriașul” a arătat un contract care îi dădea dreptul să fie acolo, scrie ziarulromanesc.es.

În cele din urmă, documentul s-a dovedit fals, iar românul a plecat înainte de a se ajunge în instanță, după ce a primit 1.000 de euro de la proprietar pentru a-și găsi o altă locuință.

Ziarul Românesc le recomandă proprietarilor să se adreseze instanței civile din Spania și să depună un proces pentru evacuare pe motiv de precaritate, care va fi procesat printr-un proces verbal, astfel încât termenele pentru evacuare să fie mai scurte.

Registration

Aici iti poti reseta parola