Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Mafiotul prins după 15 ani pentru că și-a iubit prea mult fiica
Articole online

Mafiotul prins după 15 ani pentru că și-a iubit prea mult fiica

Un traficant de droguri italian, care fugea de poliție de 15 ani, a fost arestat când a mers la serbarea dată de fiica lui, care împlinea 23 de ani.

David Cittadini dispăruse în martie 2006, după ce fusese condamnat la 13 ani și 4 luni de închisoare pentru trafic internațional de droguri, potrivit unui comunicat difuzat vineri de poliția din Roma și citat de AFP.

Jandarmii italieni erau pe urmele sale și știau că se ascunde în Spania, dar și că păstrase legături strânse cu mama și cu fiica sa, ambele locuind într-un cartier din capitala Italiei.

În zilele care au precedat cea de a 23-a aniversare a fetei mafiotului, jandarmi în civil au început să supravegheze casa unde locuiau cele două femei.

Până când un bărbat ale cărui semnalmente semănau cu cele ale fugarului a pătruns în imobil.

Atunci forțele de ordine au intervenit rapid și l-au arestat pe bărbatul care încerca să se ascundă în dormitor.

Mafiotul cu inimă mare avea asupra lui o carte de identitate falsă, pe care o folosise în acea dimineață pentru a se urca la bordul unei curse aeriene de la Barcelona la Roma.

David Cittadini era considerat ca fiind unul dintre capii unei rețele de traficanți de droguri demantelată în urma unei anchete după ce fuseseră făcute două importante capturi de droguri, mai informează sursa citată.

Una fusese de 16 tone de hașiș, în anul 1999, iar o alta, de 2,1 tone de cocaină, în anul 2004, făcută de vameșii spanioli în largul Insulelor Canare.

Registration

Aici iti poti reseta parola