Evenimentul Istoric > Articole online > Luni 23 Noiembrie 2020 – Vremea în România
Articole online

Luni 23 Noiembrie 2020 – Vremea în România

În regiunile din jumătatea nordică a țării înnorările se vor accentua treptat, și doar pe suprafețe restrânse, îndeosebi seara și noaptea, trecător se vor semnala precipitațiislabe.

Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, predominant sub formă de ninsoare în Maramureș, mixte în Transilvania și mai ales ploi în Moldova și în Crișana.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare în a doua parte a intervalului, când doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi în zona înaltă, trecător viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 și 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 5 grade. În primele ore ale intervalului, pe arii restrânse, în zonele joase de relief va fi ceață.

În Bucuresti, vremea va fi în general frumoasă, dar rece dimineața.

Cerul, mai mult senin ziua, va avea înnorări temporare pe parcursul nopții, însă probabilitatea pentru ploi slabe va fi redusă.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 9-10 grade, iar cea minimă de 1-3 grade. La începutul intervalului vor fi condiții de ceață.

Sursa: stirimeteo.ro

Registration

Aici iti poti reseta parola