Evenimentul Istoric > Articole online > Kennedy petrecea cu amanta, când Jackie se pregătea să nască. Cartea care “dă din casa” fostului preşedinte al SUA
Articole online

Kennedy petrecea cu amanta, când Jackie se pregătea să nască. Cartea care “dă din casa” fostului preşedinte al SUA

Asta susţine prietena acesteia, Carly Simon, cântăreaţă, autoare de versuri, interpretă şi scriitoare, într-o carte de memorii intitulată “Touched by the Sun”, care tocmai a apărut în librării.

De altfel, susţine Carly Simon, Kennedy era cu amanta, în timp ce Jackie năştea.

Kennedy era pe un yaht împreună cu nişte prieteni şi cu amanta, când Jackie era în chinurile facerii, în 1956, susţine Carly Simon în cartea ei.

“Nu îşi făcea prea mare grijă de ele (amantele – n.r)…Pentru că ştia că el o iubea mult, mult mai mult decât pe oricare dintre acele aventuri”, scrie ea în carte.

De altfel, autoarea vorbeşte în carte nu doar despre aventurile extraconjugale ale lui J.F.K, ci şi despre ale miliardarului Aristotel Onassis, armatorul grec cu care Jackie s-a căsătorit după ce a rămas văduvă.

“Pe un ton vesel, dar resemnat, ea mi-a spus că ştia despre amândoi”, scrie Simon în carte.

Cu toate astea, Jackie a suferit mai mult în unele situaţii decât în altele.

Iar unul dintre episoade este exact cel în care se face referire mai sus: la faptul că J.F.K. nu a fost la spital când ea se pregătea să nască. Atunci, bebeluşul s-a născut mort.

Daily Mail, care publică informaţia, scrie că preşedintele american a fost prezent la naşterea celor doi fii ai săi, John junior şi Patrick, precum şi la cea a fiicei sale Caroline.

El nu a fost prezent atunci când Jackie a născut o fetiţă, moartă, în 1956, iar la vremea respectivă s-a vorbit că se afla pe un yaht cu prietenii şi cu pretinsa sa amantă.

Cântăreaţa, acum în vârstă de 74 de ani, a declarat că a apreciat cel mai mult la Jackie onestitatea prieteniei sale, uneori brutală.

“Mi-a dat sfaturi ca nimeni altcineva”, a spus Simon. “Alte persoane se temeau să îmi spună ce cred cu adevărat, dar ea era foarte directă”, a mai spus Carly Simon.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola