Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Jocuri de masă faimoase
Articole online

Jocuri de masă faimoase

jocuri de masă

Lumea jocurilor de noroc, online sau nu, este recunoscută la nivel mondial datorită câtorva elemente vitale. Este vorba despre celebrele jocuri de masă, în special pokerul, care au fost reprezentate de-a lungul timpului în cinema și nu numai.

Jucătorii nu se pot numi jucători adevărați dacă nu încearcă cel puțin o dată un joc de masă faimos. Dar care mai exact sunt acestea? Ei bine, industria este una destul de dezvoltată, existând numeroase jocuri disponibile.

 

Imprevizibilul joc de blackjack

Jocul de blackjack este un favorit al multora, din mai multe puncte de vedere. În primul rând, acest joc este atât foarte previzibil, pentru experți, cât și imprevizibil, pentru începători. În ambele situații, distracția este la cote maxime.

În scena cunoscutelor jocuri de masă, blackjack ocupă un loc de cinste. Este ușor de învățat, dar destul de dificil de stăpânit. Totodată, este un joc care poate fi început ușor – nu necesită pregătire în prealabil sau o echipă, de exemplu.

 

Incitantul joc de ruletă

Ruleta este faimoasă la nivel global, fiind găsită în orice cazinou – fie acesta online sau offline. Este un joc al șansei pure, dar mai ales al divertismentului. Mulțimile de jucători se adună în jurul ruletei, fie că joacă sau nu. Ce-i drept, este o oportunitate bună de observare a jucătorilor și jocului în sine.

 

Celebrul joc de poker

Fie că este vorba de poker tradițional sau de Texas hold ‘em, acesta este unul dintre cele mai faimoase jocuri de masă. Este jucat oriunde în lume, în diferite variante și cu număr variabil de jucători. Există de asemenea numeroase tipuri de jocuri, nu doar de cazino online, care exploatează tema pokerului.

În unele cazuri, pokerul poate fi numit chiar esența culturii jocurilor de noroc și strategie!

 

Stilatul joc de craps

Cui nu-i place să ghicească? Craps este un joc bazat pe prezicerea zarurilor. Acesta implică utilizarea a doar două zaruri – nimic mai mult. Nu este nevoie de o masă specială sau de tehnici/strategii diverse de pregătire a jocului. Este nevoie de o singură pereche de zaruri și jocul poate începe.

Deși mai puțin cunoscut la nivel european, craps este faimos în Statele Unite și în America în general.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola