Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Inseparabilii și-au dat jos cătușele și s-au despărțit
Articole online

Inseparabilii și-au dat jos cătușele și s-au despărțit

Pe parcursul experimentului, pe care l-au împărtăşit unei audienţe în creştere pe reţelele sociale, ei au făcut totul împreună, de la cumpărături la pauze de fumat şi au folosit pe rând toaleta şi duşul.

După 123 de zile petrecute încătuşaţi unul de celălalt pentru a-şi salva relaţia de cuplu, ucrainenii Alexandr Kudlay şi Viktoria Pustovitova s-au despărţit, făcându-şi publică în faţa camerelor de vederi decizia de a renunţa la legătura lor şi declarând că experimentul a scos la iveală mai multe realităţi incomode.

Pustovitova, care iniţial s-a opus ideii de a se lega cu cătuşe unul de altul, a plâns în timp ce a relatat această despărţire.

„Cred că va fi o lecţie bună pentru noi, pentru celelalte cupluri ucrainene şi pentru cuplurile din străinătate, să nu repete ce am făcut noi”, a declarat ea pentru Reuters în cadrul unui interviu acordat din Kiev.

Pustovitova a declarat că spaţiul personal este cel care i-a lipsit cel mai mult.

De asemenea, ea a precizat că în această perioadă a simţit că partenerul său de viaţă nu i-a acordat suficientă atenţie.

„Am fost împreună toată ziua şi nu am primit deloc atenţie de la Alexandr pentru că eram constant unul lângă altul. El nu mi-a spus că îi e dor de mine, iar mie mi-ar fi plăcut să aud asta”, a spus cosmeticiana în vârstă de 29 de ani.

Kudlay a declarat că nu regretă că a recurs la această măsură disperată pentru salvarea relaţiei lor, în opinia sa cătuşele ajutându-i să înţeleagă faptul că „nu gândesc la fel”.

„Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, suntem total diferiţi”, a spus, potrivit Agerpres, agentul de vânzări auto, în vârstă de 33 de ani.

Cuplul intenţionează să vândă cătuşele la o licitaţie online şi să doneze o parte dintre banii strânşi în scopuri caritabile.

Cei doi au fost descătuşaţi în faţa camerelor de vederi ale televiziunilor din Ucraina şi a unui reprezentant al unei cărţi a recordurilor din această ţară, care a declarat că niciun cuplu din lume nu ar fi reuşit ceva similar.

Ultima fotografie publicată de cei doi pe Instagram, unde au mai mult de 7.800 de abonaţi, îi prezintă stând separat, cu privirile îndreptate în jos.

Registration

Aici iti poti reseta parola