Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria secretă > Imagini intime de la lecțiile de actorie ale lui Marilyn Monroe
Articole online

Imagini intime de la lecțiile de actorie ale lui Marilyn Monroe

Născută în anul 1911 la Berlin, actrița germană, scriitoarea și profesoara de actorie Natalia Postmann, s-a mutat în Statele Unite, odată cu instaurarea regimului nazist.

Stabilită la Los Angeles, și-a luat numele de Natasha Lytess, sperând într-o carieră strălucită ca actriță. Acest lucru nu se va realiza, însă, din cauza puternicului său accent și a înfățișării sale lipsite de feminitate.

Lytess a devenit însă cunoscută ca urmare a colaborării sale cu Marilyn Monroe, în perioada 1948-1956. În calitate de profesoară de actorie la Columbia Pictures, Natashei Lytess i s-a arătat o probă de actorie dată de viitoarea divă de la Hollywood și a convins conducerea studiourilor să o angajeze pe Marilyn Monroe pentru o perioadă de probă de șase luni.

Lytess i-a fost lui Marilyn profesoară de actorie la 20 de filme. Există zvonuri că sentimentele sale pentru actriță ar fi depășit limitele profesionale, făcând pentru ea o obsesie autoritară.

În 1956, Monroe i-a trimis lui Lytess o telegramă prin care o informa că nu mai are nevoie de serviciile sale, iar parteneriatul dintre ele a luat sfârșit după șapte ani.

Imaginile de mai jos sunt surprinse cu prilejul unei lecții de actorie, la Hollywood, în noiembrie 1948.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola