Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > IDT – arma miraculoasă a Meditației Transcedentale, testată de armata americană, poate elimina violența în lume. De ce nu e folosită?
Articole online

IDT – arma miraculoasă a Meditației Transcedentale, testată de armata americană, poate elimina violența în lume. De ce nu e folosită?

Nici nu le oferă o altfel de abordare aptă de a disipa rapid instabilitatea periculoasă caracterizată de o creștere rapidă în regiune, scrie Dr. David Leffler sub titlul „Există o variantă viabilă pentru pace în Orientul Mijlociu, articol publicat pe cadranpolitic.ro, din care cităm mai departe:

Există însă o alternativă disponibilă, posibilă și realizabilă. Acesta este verificată de către studii extinse de cercetare și testată pe teren de către militari. Liderii trebuie doar să aibă curajul și previziunea de a pune în aplicare rapid această abordare alternativă, Invincible Defense Technology (IDT), aplicabilitate dovedită, statut de artă militară, alternativă non-violentă

Creșterea tensiunilor care alimentează conflictele din Orientul Mijlociu ar putea fi redusă rapid, în cazul în care armata americană și / sau armata israeliană  sau orice altă organizație ar interveni cu o soluție militară avansată dovedită că funcționează numită Invincible Defense Technology (IDT).

Acest lucru nu ar fi o invazie militară, deoarece IDT poate fi implementat de la distanță. Deasemenea, aceasta nu necesită arme, și nici prezența soldaților pe teren (boots on the ground), pentru abordarea regiunii vizate.

În domeniul apărării militare IDT se bazează pe un model nou, radical diferit de prevenire, care a fost complet testat pe numeroase câmpuri de luptă din lume.

IDT a fost validată este validată 23 de studii de cercetare efectuate atât în ​​țările dezvoltate cât și în state aflate în curs de dezvoltare.

Când grupuri mari de experți civili în IDT s-au reunit pe parcursul anilor 1983 – 1985, conflictele internaționale au scăzut cu 32%, numărul de victime legate de terorism a scăzut cu 72%, și violența în general a fost redusă în țările fără intruziune din partea altor guverne.

Acest efect de coerență-creativă a fost documentat la scară globală iar studiul a fost publicat în „Journal of Offender Rehabilitation”.

Nivelul de stres al întregii populații este redus rapid.

IDT este total diferit de orice altă tehnologie de apărare, deoarece nu utilizează violența în încercarea de a reduce violența. Este o abordare mai civilizată, mai ales una demnă de națiunile care detestă violența ca mijloc de putere.

Pagini: 1 2 3

Registration

Aici iti poti reseta parola