Evenimentul Istoric > Articole online > Evoluția tehnologiei vine cu beneficii! Programează-te la saloane online, printr-o aplicație!
Articole online

Evoluția tehnologiei vine cu beneficii! Programează-te la saloane online, printr-o aplicație!

Evoluția mediului online a fost de mare ajutor pentru toată lumea. De la cel mai tânăr până la cel mai în vârstă am putut afla noi știri, informații utile, plasa comenzi online și multe alte beneficii. Printr-un telefon sau tabletă putem vorbi cu cei dragi, ne putem vedea și astăzi ne putem și programa la […]

Evoluția mediului online a fost de mare ajutor pentru toată lumea. De la cel mai tânăr până la cel mai în vârstă am putut afla noi știri, informații utile, plasa comenzi online și multe alte beneficii. Printr-un telefon sau tabletă putem vorbi cu cei dragi, ne putem vedea și astăzi ne putem și programa la salonul de înfrumusețare preferat.

Nu mai trebuie să mergi la salon pentru a te programa și nici să faci un apel telefonic, pentru că se poate online!

Revoluționarea programărilor la salon a venit rapid prin intermediul aplicațiilor dedicate

Acum poți vedea toate detaliile despre un salon sau stilist, fără să le soliciți la telefon sau la recepție. Informații precum prețul serviciilor, orarul sau locația sunt disponibile online. O programare coafor poate fi efectuată rapid online, pe site sau pe aplicație.

Foarte multe persoane evită să meargă la un salon necunoscut, pentru că nu au suficiente detalii despre acesta. Prin intermediul unei aplicatii dedicate programarilor online ai la dispoziție numeroase informații privind chiar și părerile clienților. Ai posibilitatea de a vizualiza locația, imagini cu serviciile prestate, prețuri, recenzii verificate, locurile disponibile, prețurile serviciilor și durata acestora. Timpul petrecut în drumul spre salon pentru a afla toate aceste poate fi petrecut altfel!

Programările la telefon sau la recepție sunt acum istorie!

Aplicațiile dedicate programarilor la saloane au schimbat radical tot ce știai până acum despre acest subiect. Programează-te la salonul dorit, rezervă un loc pentru o persoană apropiată sau navighează gratuit pentru a găsi salonul de înfrumusețare potrivit! Site-ul, cât și aplicația conțin saloane din 40 de orașe din țară, la care te poți programa oricând dorești.

Gratuit poți naviga printre zecile de rezultate, poți consulta catalogul cu inspirație, iar mai apoi să iei o decizie. Nu ești presat de timp, pentru că poți petrece oricât dorești navigând prin meniul aplicației. Totul este gratuit, atât descărcarea aplicației, cât și programările la salon. Poți anula programarea, o poți repeta sau muta la data și ora la care îți convin.

Descoperă profesioniștii din zona ta și bucură-te de momente de răsfăț!

Dacă până acum ți-a fost teamă să mergi la un alt salon sau nu știai cum să îl alegi, acum o poți face din confortul propriei case. Aplicațiile de acest gen pot fi descărcate de pe App Store, App Gallery și Google Play, de pe telefon sau tabletă. Programarea la salon poate fi efectuată în timp ce gătești, te uiți la un film, ești în parc sau la birou, fără să te întrerupi din activitățile obișnuite. Aplicația poate fi utilizată extrem de ușor, iar dacă ești la PC sau laptop și nu știi cum poți folosi site-ul, ai și ghid video care te îndrumă pas cu pas. Saloanele la care voiai să te programezi, dar nu ai avut suficiente informații despre ele, sunt acum disponibile pe site!

Verifică în timp real locurile disponibile și programează-te la data și ora stabilite de tine! Atât doamnele, cât și domnii se pot bucura de aceste beneficii ale site-ului și aplicației.

Registration

Aici iti poti reseta parola