Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Ei lucrează de acasă din 1800
Articole online

Ei lucrează de acasă din 1800

De când John Adams s-a mutat la Casa Albă în 1800, fiecare președinte a primit șansa de a locui la locul său de muncă oficial din Washington.

La fel ca mulți alți americani care lucrează de acasă, acest lucru înseamnă că președinții au primit posibilitatea de a petrece mai mult timp cu familiile lor. În istoria recentă, președintele Barack Obama a lăudat aceastăsoluție pentru că l-a ajutat la echilibrarea vieții profesionale și de familie.

45 de secunde

„Cel mai mare cadou al acestei meserii a fost să trăiesc lângă birou”, a scris el într-un eseu din 2016 pentru Glamour.

„Timp de mulți ani, viața mea a fost consumată de navete lungi… Dar, în ultimii șapte ani și jumătate, naveta a fost redusă la 45 de secunde – timpul necesar pentru a merge pe jos din camera de zi până la Biroul Oval. Drept urmare, am reușit să petrec mult mai mult timp urmărind ca fiicele mele să devină inteligente, amuzante, amabile, femei tinere minunate”.

Fotografii au capturat imagini drăguțe ale copiilor președinților care se joacă în Biroul Oval și au documentat și evenimente sociale cu copii lor. Fiica lui Richard Nixon, Tricia s-a căsătorit cu Ed Cox la Casa Albă în timpul președinției tatălui ei.

La reședințele private

Deoarece președinții își duc munca cu ei oriunde merg, fotografii i-au surprins și care când lucrau la reședințele private din statele lor de origine.

În aceste imagini, președinții au purtat adesea mai multe ținute casual, ca atunci când președintele George W. Bush a purtat blugi în timpul primei întâlniri cu președintele rus Vladimir Putin la ranchul său din Crawford, Texas.

Au existat, de asemenea, imagini ale președinților care lucrează în haine și pijamale, fie la Casa Albă sau în altă parte.

George Washington este singurul președinte care nu a locuit la Casa Albă.


Achiziționați revista Evenimentul Istoric nr. 27 de la punctele de difuzare a presei sau online pe www.agoramag.ro , în secțiunea Reviste!

Nu ratați nici concursurile Evenimentul Istoric prin care puteți câștiga abonamente. Detalii aici: https://bit.ly/3evyBRl

Dacă vrei să colecționezi revista, te invităm să te abonezi! Poți opta pentru un abonament în varianta print, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-evenimentul-istoric sau poți să te bucuri de versiunea online a revistei, direct pe tableta, computerul sau telefonul tău, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-evenimentul-istoric?product_id=441.

Registration

Aici iti poti reseta parola