Evenimentul Istoric > Articole online > Ediţie specială „In memoriam Cristina Ţopescu”, la TVR
Articole online

Ediţie specială „In memoriam Cristina Ţopescu”, la TVR

Miercuri, de la ora 22.30, TVR 1 a programat o ediţie specială „In memoriam Cristina Ţopescu”.

Potrivit Televiziunii Române, este vorba despre un colaj de secvenţe ale emisiunilor realizate de Titus Munteanu, precum „Duelul Vedetelor” sau celebrele Revelioane ale anilor ’90, la care cunoscuta jurnalistă a participat, în calitate de vedetă a Televiziunii Române.

„Cristina Ţopescu va rămâne veşnic în amintirea publicului prin producţiile păstrate în Arhiva de Aur a Televiziunii Române, unde a devenit cunoscută publicului larg în calitate de crainic tv şi redactor al Departamentului Emisiuni Informative”, arată TVR într-un comunicat remis AGERPRES.

Jurnalista Cristina Ţopescu a fost găsită duminică decedată în locuinţa sa din Otopeni. Ea avea 59 de ani.

Cristina Ţopescu, fiica marelui commentator sportiv Cristian Ţopescu, a fost un intelectual rafinat şi jurnalist de televiziune de vocaţie, cu o respectată carieră publică de patru decenii.

Medalitată de Regele Mihai I

În anul 2006, Cristina Ţopescu a realizat „unul dintre cele mai de succes filme documentare despre Familia Regală, numit «Regele Mihai – Nihil Sine Deo»”.

Cristina Ţopescu a primit, în 2012, Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, într-o ceremonie care a avut loc la Sala Regilor din Palatul Elisabeta.

Potrivit TVR, trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri, la ora 14.00.

Ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bărzeşti.

 

CITIŢI ŞI: “Eu nu am suferit mult, ca alţi frontierişti. Am fost în patru închisori”. Povestea Cristinei Ţopescu, arestată în 1989

Registration

Aici iti poti reseta parola