Evenimentul Istoric > Articole online > Ediția reeditată „În Ochiul Ciclonului” este acum pe piață. Află mărturii spectaculoase despre regimul comunist din România
Articole online

Ediția reeditată „În Ochiul Ciclonului” este acum pe piață. Află mărturii spectaculoase despre regimul comunist din România

Ca urmare a cererii mari a cititorilor, a fost reeditat volumul „În Ochiul Ciclonului”, un dialog spectaculos între Constantin Boștină, fostul secretar personal al lui Nicolae Ceaușescu, și Sorin Roșca Stănescu alături de Alice Barbu. Volumul poate fi cumpărat de la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro Constantin Boștină, fostul secretar personal […]

Ca urmare a cererii mari a cititorilor, a fost reeditat volumul „În Ochiul Ciclonului”, un dialog spectaculos între Constantin Boștină, fostul secretar personal al lui Nicolae Ceaușescu, și Sorin Roșca Stănescu alături de Alice Barbu.

Volumul poate fi cumpărat de la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro

Constantin Boștină, fostul secretar personal al lui Nicolae Ceaușescu, s-a decis să vorbească despre anii de conducere ai lui Nicolae Ceaușescu la aproape 32 de ani de la căderea regimului comunist din România. Întregul volum analizează într-o manieră obiectivă deciziile pozitive luate de dictator la acea vreme, dar și cele care au adus probleme României.

Cartea în sine ilustrează “o recunoaştere a unor realităţi dovedite de fapte și cifre, care au condus la un progres și o dezvoltare economică, a diplomaţiei internaţionale, care a caracterizat perioada 1965-1980, dar și marile greşeli făcute de Nicolae Ceaușescu după 1980 și până în 1989”.

Lucrarea beneficiază și de o postfață de peste 100 de pagini scrisă de celebrul jurnalist, Ion Cristoiu.

În volumul „În Ochiul Ciclonului” vei găsi răspunsuri despre una dintre cele mai controversate perioade din istoria României, comunismul.

 

  • A știut Nicolae Ceaușescu că avea să fie răsturnat în decembrie 1989?
  • Ce influență avea România comunistă pe scena mondială?
  • Care au fost greșelile care l-au trimis pe Ceaușescu în fața plutonului de execuție?
  • Cum s-a deconspirat Ion Iliescu pe 22 decembrie 1989 că avea să devină președintele României?
  • Cum era Nicolae Ceaușescu, de fapt?
  • Care au fost persoanele care l-au influențat pe Ceaușescu în deciziile politice?
  • Cum îl pregătea familia Ceaușescu pe fiul lor, Nicu, să preia conducerea partidului?
  • Cât de implicată era Elena Ceaușescu în deciziile politice?
  • Cum a evoluat societatea românească după evenimentele din decembrie 1989?

 

Sunt doar câteva din întrebările cruciale despre perioada dictaturii lui Ceaușescu la care veți găsi răspuns parcurgând cele 356 de pagini ale cărții ”În Ochiul Ciclonului”.

Cartea poate fi găsită începând de astăzi la toate punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro

Registration

Aici iti poti reseta parola