Evenimentul Istoric > Articole online > Duminică 6 Decembrie 2020 – Vremea în România
Articole online

Duminică 6 Decembrie 2020 – Vremea în România

Va ploua local, posibil moderat cantitativ, în Oltenia, iar în Muntenia, Dobrogea și Moldova vor fi ploi slabe sau burniță.

În vestul, nord-vestul și centrul țării, vremea se va menține caldă, cerul va fi variabil și ploile se vor semnala pe arii restrânse.

La munte vor fi precipitații, mai extinse și mai consistente în Carpații Meridionali și în Munții Banatului, mixte ziua și predominant ninsori noaptea. Izolat vor fi condiții de polei.

Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, dar mai susţinute la munte, cu rafale de 80…100 km/h în masivele sudice, unde ninsoarea va fi viscolită, în Banat unde se vor atinge viteze, în general, de 65…75 km/h, iar local şi temporar şi în celelalte regiuni, în medie cu 45…55 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad în nord-est și 14 grade în vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -4 și 6 grade. Local în est și sud și izolat în rest, mai ales dimineața, va fi ceață.

În Bucuresti, vremea va fi închisă şi se va răci față de ziua precedentă, devenind apropiată de normalul termic al perioadei.

Trecător va ploua slab, iar vântul va sufla moderat, temporar cu unele intensificări, de până la 40…45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul a 7 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.

Sursa: stirimeteo.ro

Registration

Aici iti poti reseta parola