Dramele necunoscute încă din viața prințesei Diana

 

Prinții William și Harry sunt „foarte supărați” pentru un nou documentar controversat care va susține că prințesa Diana a încercat să se omoare de patru ori.

Potrivit The Sun, un documentar în patru părți numit provizoriu „Being Me: Diana” se concentrează asupra problemelor de natură psihologică cu care s-a confruntat prinţesa, a căsniciei nefericite cu prinţul Charles și suferinţelor din copilărie, dar și pe lupta cu tulburările alimentare.

Acesta va folosi imagini nedifuzate din discursurile Dianei filmate înainte de moartea prințesei de Wales în 1997, precum și interviuri cu persoane care au fost aproape de ea, pentru a arunca lumină asupra tulburărilor sale interioare cu puțin timp înainte de despărțirea de Charles în 1992.

Potrivit unei surse implicate în proiect, familia regală britanică nu este încântată de acest documentar pregătit pentru Netflix:

 „Familia regală refuză să participe. Prințul William și Prințul Harry vor fi extrem de supărați și deranjați. Este dureros pentru Prințul Harry deoarece el lucrează și cu Netflix.

În contextul în care Prințul Harry și Meghan Markle s-au retras din familia regală, acest documentar nu apare la momentul potrivit.”