Evenimentul Istoric > Articole online > Decizie istorică. Pamela își lasă admiratorii cu ochii în soare și se face femeie de casă
Articole online

Decizie istorică. Pamela își lasă admiratorii cu ochii în soare și se face femeie de casă

A publicat pe Instagram o fotografie şi a dezvăluit că a decis să renunţe la reţelele de socializare: „Acesta va fi ultimul meu mesaj publicat pe Instagram, Twitter sau Facebook”.

Actriţa şi fotomodelul Pamela Anderson a făcut anunțul marţi când a mărturisit că s-a căsătorit în Ajunul Crăciunului cu bodyguardul ei, Dan Hayhurst, şi că va renunţa la reţelele de socializare, informează Agerpres.

Vedeta canadiană s-a căsătorit cu partenerul ei de viaţă în cadrul unei ceremonii intime, care a fost organizată în reşedinţa sa de pe Vancouver Island.

„Nunta a avut loc pe o proprietate pe care am cumpărat-o de la bunicii mei în urmă cu 25 de ani. Este locul în care părinţii mei s-au căsătorit, iar ei sunt împreună şi astăzi”, a declarat Pamela Anderson.

În septembrie, o sursă de dezvăluit pentru revista People că Pamela Anderson şi Dan Hayhurst formează un cuplu de mai multe luni şi că cei doi au petrecut împreună perioadele de carantină impuse din cauza pandemiei de COVID-19.

Acesta este cel de-al patrulea mariaj pentru Pamela Anderson, în vârstă de 53 de ani.

Ea s-a căsătorit cu rockerul Tommy Lee, toboşarul trupei Motley Crue, în 1995.

Cei doi artişti, care au divorţat în 1998, au împreună doi fii: Brandon Thomas şi Dylan Jagger.

Actriţa s-a căsătorit apoi în 2006 cu cântăreţul Kid Rock, de care a divorţat însă în acelaşi an.

Apoi, Pamela Anderson s-a căsătorit cu producătorul muzical Rick Solomon de două ori, în 2007 şi 2013.

Ambele ei mariaje cu Solomon au durat mai puţin de un an.

La începutul anului 2020, Pamela Anderson a distribuit pe reţelele de socializare o fotografie care o arăta alături de producătorul de film Jon Peters şi a dezvăluit că s-a căsătorit cu acesta.

După opt zile, starleta canadiană a anunţat că s-a despărţit de Jon Peters. În septembrie, actriţa a mărturisit că ea şi Jon Peters nu au fost „niciodată căsătoriţi legal”.

Registration

Aici iti poti reseta parola