Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Cum să alegi cel mai bun aparat de sloturi online
Articole online

Cum să alegi cel mai bun aparat de sloturi online

aparat-de-sloturi-online

Atunci când intri într-un cazinou, dorința firească este să alegi un joc care ți se potrivește, la care te pricepi și care să îți aducă profit până la finalul timpului petrecut în acel cazinou. (P)

Cum să alegi cel mai bun aparat de sloturi online

Pentru o persoană experimentată, alegerea jocului potrivit este un lucru foarte simplu. Apar însă dificultăți în cazul jucătorilor cu mai puțină experiență. Un gambler începător poate să fie destul de confuz atunci când trebuie să opteze pentru un anumit joc. În primul rând din cauză că nu cunoaște prea bine cum funcționează fiecare joc de cazinou în parte (avantaje, dezavantaje, strategii, avantajul casei etc.) și în al doilea rând din cauza multitudinii de variante de jocuri oferite de platformele online de gambling.

De exemplu, este foarte dificil să te hotărăști ce slot să alegi când în portofoliul unui cazinou online se află cel puțin câteva sute de variante de păcănele, care mai de care mai interesante. Partea bună este că aproape toate jocurile de păcănele vin și cu variante demonstrative astfel că poți încerca gratis înainte să cheltuiești bani reali. Un exemplu în acest sens poate fi Power Star demo. Dacă constați că îți place acest joc, poți intra apoi cu bani adevărați. La fel poți proceda cu toate sloturile care îți atrag atenția la o primă vedere.

Joacă cu un plan făcut înainte

Atunci când joci păcănele trebuie să ai un plan bine stabilit dinainte. Astfel, cu cât ești mai bine organizat cu atât ai șanse mai mari să câștigi.

Imaginează-ți cum ar fi să alegi “random” un joc de sloturi și să începi să pariezi fără să fi citit absolut nimic înainte nici despre cazinou și nici despre joc. Bucuria jocului s-ar putea transforma într-un haos total din cauză că riști să intri pe un site de gambling neautorizat sau să alegi un slot foarte dezavantajos pentru jucător. De aceea este extrem de important să alegi un cazinou renumit, licențiat și să citești regulamentul de joc, să vezi ce avantaj al casei există în cazul slotului pe care ai vrea să îl joci și eventual dacă este disponibil și vreun jackpot și în ce condiții se câștigă.

Nu uita să citești și review-uri despre cazinoul și despre slotul care ți se pare interesant să îl joci. Reține faptul că dacă un joc are un avantaj al casei mare, atunci ar fi bine să te orientezi spre un alt joc cu un avantaj al casei mai mic. Cu cât avantajul casei este mai mare cu atât șansele tale să câștigi sunt mai mici.

Deci nu ține totul doar de noroc ci și de planul pe care îl faci înainte să te avânți în joc.

Citește panourile de plată

Un aspect crucial în drumul spre câștiguri la păcănele este studierea cu atenție a tabelului de plăți înainte de a juca. Specialiștii în gambling spun că industria cazinourilor are un avantaj mare în fața jucătorilor care nu citesc panourile de plată ale aparatelor de slot.

Tabelele de plată arată combinațiile de role împreună cu jackpot-ul, în funcție de numărul de credite pariat. Tabelele de plăți nu explică de obicei cât valorează creditele. În general, rândul de sus al panoului de plată se referă la jackpot-ul maxim al slotului.

Nu toate combinațiile de role și jackpot-ul asociat sunt de obicei afișate într-un tabel de plăți. Alte combinații de role care nu sunt afișate în rândurile de sus sunt, de asemenea, prezentate în altă zonă a tabelului de plăți.

Panoul de plată mai prezintă și informațiile specifice despre combinațiile de role câștigătoare, care pot include o indicație a modului în care funcționează slotul în timpul jocului.

Dezvoltarea unui obicei de a studia tabelul de plăți al unui slot te poate ajuta să îți îmbunătățești capacitatea de a evalua riscurile financiare implicate de jocul respectiv.

Pe internet există diverse modele de panouri de plată și cu cât vei exersa și le vei studia mai mult cu atât îți va fi mai ușor pe viitor.

Cum să eviți alegerea celor mai proaste sloturi

Cea mai bună modalitate de a-ți îmbunătăți șansele de câștig este să eviți acele sloturi care au șanse foarte slabe de câștig. Într-adevăr, există păcănele extrem de proaste în orice cazinou și tocmai pe acelea trebuie să le eviți.

Dacă fugi de ele ori de câte ori este posibil, în medie, rentabilitatea pe termen lung la aceste jocuri de noroc se va îmbunătăți.

Atunci când alegi aparatul de slot dorit, așa cum ai citit deja mai sus, caută panoul de plată cu valoarea nominală și creditele maxime care se potrivesc cel mai bine cu bugetul de care dispui tu.

Vezi care este jackpot-ul maxim posibil atunci când sunt pariate credite maxime. Dacă jackpot-ul de top este afișat în valută, împarte-l atât la valoarea nominală a slotului, cât și la creditele maxime. Dacă jackpot-ul de top este afișat în credite, împarte-l doar la creditele maxime. Dacă utilizezi această abordare, păcănelele pot fi comparate între ele.

Fii atent și la avantajul casei. Studiază și compară avantajul casei la mai multe sloturi și cazinouri și alege-l pe cel cu cel mai mic avantaj al casei.

Joacă în funcție de banii pe care îi ai

După cum știi, bankroll-ul este un element crucial la jocurile de noroc. Practic, alegi un slot și în funcție de bugetul de care dispui. 

Bankroll-ul determină literalmente la ce sloturi poți juca. De exemplu, un buget de 100 de lei îți permite să joci o valoare nominală de 1 credit, adică exact 100 lei o singură dată, ceea ce înseamnă că ai foarte puține șanse de câștig.

Dar, sloturile au și valori nominale mai mici (0,01 lei/dolari/euro, 0,25 lei/dolari/euro, 5 lei/dolari/euro, 10 lei/dolari/euro etc.) și poți juca de mai multe ori.

Concluzie

Cu siguranță acum lucrurile sunt mult mai clare în ceea ce privește alegerea sloturilor.

În esență, este necesar să te orientezi în funcție de bugetul tău, în funcție de ceea ce spune panoul de plăți și după cum arată avantajul casei.

Nu uita că este foarte important să îți aloci timp pentru informare înainte să joci pe bani adevărați.

Registration

Aici iti poti reseta parola