Evenimentul Istoric > Articole online > Cum s-au terminat tratativele de pace dintre prinții William și Harry, după scandalul rasial provocat de Meghan Markle
Articole online

Cum s-au terminat tratativele de pace dintre prinții William și Harry, după scandalul rasial provocat de Meghan Markle

Pentru prima dată după interviul acordat de Meghan Markle și prinţul Harry jurnalistei americane Oprah Winfrey, Harry a vorbit cu fratele lui mai mare, prinţul William.

Însă, potrivit unei cunoștințe a cuplului princiar rebel, discuţia dintre frați a fost „neproductivă”.

.În acel interviu, difuzat de postul de televiziune american CBS pe 7 martie, Meghan a spus că un membru al familiei regale britanice s-a întrebat cât de închisă urma să fie culoarea pielii fiului ei, Archie, după naştere.

Nici prinţul Harry nu s-a lăsat mai prejos decât soția lui, declarând că tată lui, prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, l-a dezamăgit şi că el însuşi s-a simţit „prins în capcană” în timp ce era membru cu rol activ al familiei regale.

În timpul unui angajament oficial la care a participat joia trecută, prinţul William a declarat în faţa reporterilor că nu discutase deocamdată cu fratele lui, Harry, dar că intenţiona să facă acest lucru în zilele următoare. „Nu suntem o familie rasistă”, a adăugat prinţul William, potrivit Agerpres.

Gayle King, coprezentatoare a emisiunii This Morning, difuzată de postul CBS, a anunţat că a stat de vorbă cu Meghan şi Harry weekendul trecut şi că o discuţie între cei doi prinţi britanici a avut loc de atunci.

„E adevărat, Harry a discutat cu fratele lui şi a stat de vorbă şi cu tatăl lui.

Mi s-a spus că acele conversaţii au fost neproductive, însă toţi trei sunt bucuroşi că măcar au iniţiat o conversaţie”, a declarat jurnalista americană.

Biroul de presă de la Kensington Palace, reşedinţa oficială a prinţului William, nu a făcut deocamdată comentarii pe marginea dezvăluirilor făcute de Gayle King.

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani, a declarat că membrii familiei regale britanice sunt întristaţi de experienţele dificile prin care au trecut nepotul ei Harry şi soţia acestuia.

„Chestiunile menţionate de ei, în special cea rasială, sunt îngrijorătoare. Deşi unele amintiri pot să varieze, aceste acuzaţii sunt tratate într-o manieră foarte serioasă şi vor fi analizate de familia regală într-un cadru privat!, a transmis Palatul Buckingham într-un comunicat dat publicităţii pe 9 martie.

 

 

Registration

Aici iti poti reseta parola