Evenimentul Istoric > Articole online > Coronavirusul nu îi ocolește pe puternicii lumii. Grupul Bilderberg și-a anulat întâlnirea anuală!
Articole online

Coronavirusul nu îi ocolește pe puternicii lumii. Grupul Bilderberg și-a anulat întâlnirea anuală!

Site-ul oficial al influentului Grup Bilderberg a anunțat că întâlnirea din acest an a fost amânată. Pe site nu este trecut motivul, dar este evident că e vorba de amenințarea pandemiei de COVID-19.

Încă din 1954, când inițiatorul Grupului, Prințul Bernhard de Lippe-Biesterfeld al Olandei, a convocat prima întâlnire secretă la hotelul Bilderberg, reuniunile anuale au fost prilej de teorii ale conspirației. 

În ultimele decenii, reuniunile anuale s-au ținut la sfârșitul lunii mai sau începutul lui iunie. Înainte de întâlnire se comunică ordinea de zi, cu temele enunțate lapidar, și apoi este dată publicității o listă cu participanții. Niciunul dintre cei prezenți la discuții nu are voie să transmită ce s-a discutat sau soluțiile adoptate. Locația este și ea ținută secretă până în ultimul moment, din cauza grupurilor anarhiste care se organizează din timp pentru a perturba lucrările Grupului.

Într-un singur an, din 1954 încoace, nu s-a ținut reuniunea, în 1976, din cauza scandalului de corupție Lockheed.

Registration

Aici iti poti reseta parola