Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Copilul de șase ani din care s-a găsit doar capul tăiat dă numele unei legi
Articole online

Copilul de șase ani din care s-a găsit doar capul tăiat dă numele unei legi

În urma crimei, tatăl lui Adam, John Walsh, a transformat tragedia personală într-un efort neobosit de a ajuta pe copiii dispăruți și victimele crimelor.

A co-fondat Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați și a început în 1988 emisiunea de televiziune „America’s Most Wanted”, care a devenit foarte populară.

La începutul după-amiezii de 27 iulie 1981, Adam a intrat într-un magazin din Sears cu mama sa, Reve. Ea i-a permis să urmărească un grup de băieți mai mari jucând jocuri video în departamentul de jucării în timp ce ea făcea cumpărături în apropiere.

Când s-a întors,după mai puțin de 10 minute, Adam dispăruse. Anchetatorii au aflat că un agent de pază le-a cerut copiilor mai mari să plece, deoarece cauzau probleme. Adam, se pare că, fiind copil timid, l-a urmat pe unul dintre băieții mai în vârstă și nu a spus paznicilor că mama lui era în magazin.

Probabil a fost răpit în afara magazinului după ce celălalt copil a plecat. Părinții lui Adam au lansat o căutare masivă a fiului lor.

Cu toate acestea, la 10 august 1981, doi pescari au descoperit capul tăiat într-un canal de drenaj din Vero Beach, Florida, la aproximativ 100 de mile de Hollywood. Trupul lui Adam nu a fost niciodată găsit.

Criminalul de pe Culoarul Morții

În octombrie 1983, criminalul în serie Ottis Ellwood Toole (foto), deținut la închisoarea Raiford, Florida, a mărturisit răpirea și uciderea lui Adam și l-a implicat, de asemenea, pe alt criminal în serie, Henry Lee Lucas.

Anchetatorii au descoperit curând că Lucas nu ar fi putut fi implicat pentru că era la închisoare din Virginia când Adam a fost răpit.

Pagini: 1 2

Registration

Aici iti poti reseta parola