Evenimentul Istoric > Articole online > Completează-ți colecția de reviste Evenimentul Istoric!
Articole online

Completează-ți colecția de reviste Evenimentul Istoric!

Evenimentul Istoric, cea mai mare revistă de istorie din Europa, își respectă promisiunea de a aduce paginile de istorie tot mai aproape de iubitorii săi. Dacă te afli printre cei care îndrăgesc revista și ești pasionat de domeniu, dar nu ai reușit să achiziționezi toate numerele, la final de an venim către tine cu două oferte speciale.

Abonează-te la revista Evenimentul Istoric 2021, pe 12 luni, în perioada 16 decembrie 2020-20 februarie 2021 și primești  cadou întreaga colecție Evenimentul Istoric 2019.

Tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-evenimentul-istoric/abonament-istoric-cadou-colectia-2019, să achiziționezi un abonament pe 12 luni și îți trimitem automat toate cele 12 numere Evenimentul Istoric care au apărut în 2019.

O colecție este mult mai valoroasă atunci când este completă. De accea, începând de astăzi, 16.12.2020, aveți ocazia de a achiziționa Colecția 2020 Evenimentul Istoric la un preț special de 100 de lei, redus de la 178,8 lei. Întră acum pe https://agoramag.ro/oferte-speciale/colectia-evenimentul-istoric-2020  și achiziționează pachetul la preț special.

 

Atenție! Fii primul care întregește colecția Evenimentul Istoric, stocurile sunt limitate.

Registration

Aici iti poti reseta parola