Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Clive Owen, în rolul lui Bill Clinton, în ecranizarea scandalului „Monica Lewinsky”
Articole online

Clive Owen, în rolul lui Bill Clinton, în ecranizarea scandalului „Monica Lewinsky”

Al treilea sezon al serialului American Crime Stories de pe rețeaua FX va avea ca subiect scandalul sexual de la Casa Albă în care a fost implicat Bill Clinton.

Actrița Edie Falco a anunțat că a acceptat oferta producătorilor de a o interpreta pe Hillary Clinton în serial, informează Hollywood Reporter.

Falco li se adaugă lui Clive Owen, care îl va interpreta pe Bill Clinton, Sarah Paulson – Linda Tripp, Beanie Feldstein – Monica Lewinsky și Annaleigh Ashford – Paula Jones.

Producătorul serialului va fi însăși Monica Lewinsky.

„Sunt foarte, foarte încântat că versiunea Monicăi Lewinsky asupra a ceea ce s-a întâmplat va fi prezentată lumii, și cred că ea și-a câștigat dreptul de a-și spune povestea, așa cum dorește ea să o relateze”, a declarat Ryan Murphy, producătorul executiv.

„Și cred că versiunea ei asupra a ceea ce s-a petrecut va fi foarte surprinzătoare pentru public.”

Președintele rețelei FX, John Landgraf, a declarat că serialul, ale cărui prime părți au abordat procesul OJ Simpson și asasinarea lui Giani Versace, „reexaminează unele dintre poveștile cele mai complicate și polarizante ale istoriei, într-o manieră pertinentă, nuanțată și distractivă”.

„Impeachment: American Crime Story va explora și dimensiunile neglijate ale femeilor care au fost prinse în scandalul și războiul politic, care a aruncat o umbră grea asupra președinției lui Clinton”, a spus Landgraf.

Producția noii serii a fost întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus, însă Sarah Paulson a dezvăluit pe Twitter în noiembrie trecut că filmările au reînceput.

Seria se bazează pe o carte din 1999 a scriitorului new-yorkez Jeffrey Toobin, „A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Down a President”.

Registration

Aici iti poti reseta parola

Abonare la notificari Doriți să primiți notificări atunci când publicăm ceva interesant? NU DA