Evenimentul Istoric > Articole online > Cele trei doamne de un milion de dolari pentru o apariție de 30 de minute
Articole online

Cele trei doamne de un milion de dolari pentru o apariție de 30 de minute

Actriţele Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, protagonistele noului serial din franciza Sex & the City, produs pentru platforma de streaming HBO Max, vor primi onorarii de un milion de dolari pe episod pentru acest serial TV, care va avea 10 episoade.

Cele trei actriţe sunt și producători executivi ai serialului.Ţinând cont de mediatizarea intensă a acestui proiect, salariile celor trei protagoniste nu sunt deloc surprinzătoare.

Salarii de cel puţin un milion de dolari pe episod au devenit în ultimii ani noua normă din industria de televiziune.

Artişti celebri, precum Nicole Kidman, Jeff Bridges, Patrick Stewart, Reese Witherspoon şi Kerry Washington se numără printre starurile care au beneficiat de astfel de onorarii pentru roluri interpretate în producţii majore realizate de Netflix, Hulu şi alte platforme de streaming.

Noul serial din franciza Sex and the City, intitulat And Just Like That…, va prezenta povestea celor trei personaje principale – Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) şi Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) -, care navighează printre iubiri şi relaţii de prietenie, după ce ajung la vârsta de 50 de ani.

Producţia pentru acest serial, ale cărui episoade vor avea durate de 30 de minute, va începe la sfârşitul primăverii în oraşul New York.

Kim Cattrall, care a interpretat personajul Samantha Jones în serialul original, nu va participa la noua producţie.

Serialul Sex and the City a fost creat de Darren Star pe baza cărţii omonime publicate de Candace Bushnell în 1997.

Serialul a avut premiera pe HBO în 1998 şi a fost difuzat timp de şase sezoane până în 2004.

Influenţa acestei producţii TV continuă să se facă simţită în cultura populară şi în textele scenariştilor de la Hollywood.

Producţia originală a stat la baza realizării a două filme pentru marile ecrane.

Lungmetrajul Sex and the City, lansat în 2008 cu un buget de producţie de 65 de milioane de dolari, a obţinut încasări de peste 418 milioane de dolari la nivel mondial.

O continuare a sa, filmul Sex and the City 2, a obţinut încasări de peste 290 de milioane de dolari pe plan global.

 

Sursa: Agerpres

Registration

Aici iti poti reseta parola