Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Cele mai bune bonusuri de bun venit în cazinourile online
Articole online

Cele mai bune bonusuri de bun venit în cazinourile online

Cele mai bune bonusuri de bun venit în cazinourile online

Există o mare competiție între cazinourile online din România în momentul de față. De aceea, ele oferă foarte multe avantaje clienților lor. Unele dintre cele mai importante dintre acestea sunt ofertele de tip bonus, pe care consider că nu trebuie să le ratezi.

Cele mai bune bonusuri de bun venit în cazinourile online

Îți voi prezenta mai multe astfel de bonusuri care s-ar putea să te intereseze. Așadar, rămâi și citește rândurile de mai jos pentru că vei găsi tot felul de informații pe care eu le văd utile, mai ales pentru jucătorii noi, dar și pentru cei experimentați.

Bonus fără depunere

Acest tip de bonus este oferit în general jucătorilor noi pentru verificarea adresei de e-mail sau pentru verificarea contului. Verificarea contului presupune să trimiți documentele de identitate către operatorul la care te-ai înregistrat.

Așadar, practic ești recompensat cu bonus casino fără depunere pentru proceduri pe care oricum ești obligat să le faci – trebuie să faci verificarea adresei de e-mail pentru a avea acces la cont, iar cea a identității este oricum obligatorie prin lege.

Este posibil să fii nevoit să introduci și un cod promoțional la momentul respectiv pentru a încasa un astfel de bonus. Poți primi o sumă de bani pe care o poți utiliza la jocurile de noroc de pe site sau poți beneficia de rotiri gratuite la păcănele.

Bonus procent din suma depusă

Majoritatea cazinourilor online oferă un astfel de bonus și este așadar cel mai întâlnit pe platformele licențiate în România. Astfel, vei primi o recompensă pentru suma pe care ai ales să o depui în contul tău de jucător.

Cel mai întâlnit bonus este cel de 100%, iar asta înseamnă că suma pe care ai depus-o se va dubla. Există însă și bonusuri mai mici pe care le oferă anumiți operatori, de 50% spre exemplu, dar și mai mari, care pot ajunge chiar și la 200%.

Foarte important de știut este că anumite cazinouri online nu oferă bonus doar pentru prima depunere, ci și pentru depozitele pe care le faci ulterior. Sunt platforme care oferă bonus la primele 3 sau chiar la primele 5 depuneri pe care le efectuezi.

Așadar, răsfoiește foarte bine oferta și alege cazinoul care îți oferă cele mai multe astfel de beneficii. Totodată, te sfătuiesc să citești și termenii și condițiile pentru bonusuri și mai ales care sunt condițiile de rulaj ale acestora.

Rotiri gratuite

Sunt foarte multe cazinouri online care oferă rotiri gratuite clienților lor, iar acest tip de bonus este foarte apreciat de jucătorii români. Pe piață există acum o mulțime de operatori la care poți obține rotiri gratuite (free spins).

Prin intermediul lor vei putea juca practic gratuit la sloturi. Poți primi un număr fix de runde gratis sau ele pot varia în funcție de suma pe care o depui. Asta înseamnă că dacă depui mai mulți bani vei primi și mai multe rotiri gratuite.

Și aici va trebui să citești condițiile ofertei de rotiri gratuite. Spun asta pentru că ele pot fi valabile doar la un anumit slot de pe site sau pot fi disponibile la toate jocurile de pe site-ul respectiv, ceea ce este și de dorit de altfel.

Nu în ultimul rând, trebuie să știi că poți câștiga prin intermediul rotirilor gratuite bani cash, fără condiții de rulaj sau bani bonus. În cazul banilor bonus, aceștia trebuiesc de regulă rulați de un anumit număr de ori pentru a putea fi transformați în bani reali, luru care bineînțeles este specificat tot în condițiile ofertei bonus.

Cashback

Acest tip de bonus nu este foarte des întâlnit la cazinourile online de la noi. Prin intermediul unui bonus cashback operatorul se obligă să returneze clienților noi o parte sau chiar 100% din banii pierduți de aceștia într-un anumit interval de timp. Asta evident, dacă jucătorul a îndeplinit anumite reguli care sunt specificate în termenii și condițiile ofertei.

Bonusul acesta se regăsește cu preponderență în zona de pariuri sportive. Totuși, uneori îl poți găsi și la cazinouri online, așadar cel mai bine este să te interesezi dacă operatorul la care vrei să-ți deschizi cont oferă un bonus cashback.

În concluzie, acestea sunt cele mai bune bonusuri de bun venit la cazinourile online care sunt legale în România. Sper să faci alegerea cea mai bună pentru tine și astfel să reușești să îți rotunjești contul bancar.

Registration

Aici iti poti reseta parola