Bill Clinton: „M-am culcat cu Monica Lewinsky pentru a-mi trata angoasele”

 

Când au crize de anxietate, unii se plimbă, alții se roagă, și alții se umflă cu mâncarea preferată. Bill Clinton avea o rețetă proprie: se culca cu angajatele.

Al 43-lea președinte al Statelor Unite descris aventura sa cu Monica Lewinsky drept „unul dintre lucrurile pe care le-am făcut pentru a-mi gestiona angoasele”.

Potrivit unui „documentar exploziv” de la canalul Hulu, intitulat „Hillary” și văzut de Daily Mail, Bill Clinton afirmă că relația sa cu angajata Casei Albe l-a ajutat să treacă peste problemele personale.

„Bill dezvăluie că în momentul în care a întâlnit-o pe Lewinsky, presiunea muncii îl făcea să se simtă ca un boxer după 30 de reprize și o considera pe Lewinsky ca pe «ceva ce să-ți schimbi gândurile pentru o vreme»”, scrie Daily Mail.

Clinton a făcut aceste afirmații în cadrul unui interviu sincer inclus într-un documentar realizat de canalul Hulu despre soția sa, fosta secretară de stat Hillary Clinton.

Deși Bill Clinton nu a împărtășit cu ce fel de probleme se confrunta și care l-au determinat să aibă o aventură cu Monica Lewinsky, el a ținut să precizeze că acestea nu îi scuză fapta.

„Nu este o scuză, este o explicație”, ar spune el în documentarul citat, potrivit Daily Mail.

Mai mult, Clinton i-a prezentat scuze lui Lewinsky, care a afirmat că relația sa cu fostul președinte i-a distrus reputația. El ar fi declarat că se simte „îngrozitor” că Lewinsky, care la acea vreme avea 22 de ani, este permanent asociată cu relația lor.