Evenimentul Istoric > Articole online > Bill Clinton: „M-am culcat cu Monica Lewinsky pentru a-mi trata angoasele”
Articole online

Bill Clinton: „M-am culcat cu Monica Lewinsky pentru a-mi trata angoasele”

Când au crize de anxietate, unii se plimbă, alții se roagă, și alții se umflă cu mâncarea preferată. Bill Clinton avea o rețetă proprie: se culca cu angajatele.

Al 43-lea președinte al Statelor Unite descris aventura sa cu Monica Lewinsky drept „unul dintre lucrurile pe care le-am făcut pentru a-mi gestiona angoasele”.

Potrivit unui „documentar exploziv” de la canalul Hulu, intitulat „Hillary” și văzut de Daily Mail, Bill Clinton afirmă că relația sa cu angajata Casei Albe l-a ajutat să treacă peste problemele personale.

„Bill dezvăluie că în momentul în care a întâlnit-o pe Lewinsky, presiunea muncii îl făcea să se simtă ca un boxer după 30 de reprize și o considera pe Lewinsky ca pe «ceva ce să-ți schimbi gândurile pentru o vreme»”, scrie Daily Mail.

Clinton a făcut aceste afirmații în cadrul unui interviu sincer inclus într-un documentar realizat de canalul Hulu despre soția sa, fosta secretară de stat Hillary Clinton.

Deși Bill Clinton nu a împărtășit cu ce fel de probleme se confrunta și care l-au determinat să aibă o aventură cu Monica Lewinsky, el a ținut să precizeze că acestea nu îi scuză fapta.

„Nu este o scuză, este o explicație”, ar spune el în documentarul citat, potrivit Daily Mail.

Mai mult, Clinton i-a prezentat scuze lui Lewinsky, care a afirmat că relația sa cu fostul președinte i-a distrus reputația. El ar fi declarat că se simte „îngrozitor” că Lewinsky, care la acea vreme avea 22 de ani, este permanent asociată cu relația lor.

Registration

Aici iti poti reseta parola