Descoperă secretele perioadei comuniste, legendele templelor masonice, dar și dedesupturile războaielor mondiale, în Almanah Evenimentul Istoric, de astăzi pe piață.
Din dorința de a avea un produs care să ne amintească de îmbinarea farmecului revistei preferate cu cel al cărților, Evenimentul Istoric le oferă cititorilor săi publicația Almanah Evenimentul Istoric, un nou produs editorial ce conține 260 de pagini de povești captivante, fotografii de epocă, documente exclusive și mărturiile inedite ale unor personaje cheie din istoria recentă sau îndepărtată.
Caută Almanahul Evenimentul Istoric la punctele de difuzare a presei sau comandă-l online pe www.agoramag.ro. Avem și o surpriză: alege să comanzi online Almanahul Evenimentul Istoric și primești o carte cadou. Tot ce trebuie să faci este să accesezi www.agoramag.ro , să îți creezezi cont și să urmezi pașii pentru a achiziționa Almanahul Evenimentul Istoric. Cartea cadou va fi oferită primilor 50 de cititori care comandă online Almanahul Evenimentul Istoric și achită contravaloarea comenzii în perioada 07-30.10.2020. Regulamentul complet al campaniei îl poți consulta aici
Dacă ești cititor fidel și ai deja cont pe www.agoramag.ro comandă Almanahul Evenimentul Istoric accesând: https://agoramag.ro/reviste/almanah-evenimentul-istoric-2020
Printre subiectele interesante pe care le puteți citi integral în Almanahul Evenimentul Istoric se numără și Secretele batalionului 404 Cercetare sau mai bine spus istoria unor învingători. Batalionul 404 a fost probabil cea mai renumită unitate militară din România. Parașutiștii de la Buzău au născut cele mai teribile legende cazone de pe aceste plaiuri. Nu există bărbaţi cu stagiul militar satisfăcut care să nu fi auzit în timpul armatei de „spionii de la Buzău”, „comandourile lui Truţulescu” sau paraşutiştii de la cercetare – diversiune, care se strecurau în unităţile militare pentru a le vâna vulnerabilităţile.
Urmărind aceeași idee, un subiect îndelung dezbătut a fost și cel al Asasinării lui Anwar Sadat. Atacurile teroriste ale islamiștilor nu sunt o invenție a zilelor noastre. Cu mult înainte de apariția al- Qaida și a ISIS, președintele egiptean Anwar Sadat cădea victimă a unui complot jihadist pe 6 octombrie 1981, complot ce îl are în prim plan și pe șeicul Omar Abdel Rahman. Șeicul avea mai târziu să fie condamnat pe viață în Statele Unite pentru atacul cu bombă de la World Trade Center din 1993. Există însă și o altă teorie, expusă public de Talaal Sadat, pe care o puteți descoperi citind pe larg articolul din Almanahul Evenimentul Istoric, de astăzi, la punctele de difuzare ale presei și online pe www.agoramag.ro.
Dintotdeauna, femeile frumoase au stârnit admirație și dorință în rândul bărbaților. Nici cei mai putenici barbați din lume nu au rămas indiferenți farmecului feminin. Printre aceștia putem aminti și de Winston Churchill. O înregistrare cu fostul consilier al lui Winston Churchill dezvăluie că politicianul a avut o poveste de dragoste cu Doris Castlerosse, mătușa fotomodelului britanic Cara Delevingne. Despre fostul premier s-a zvonit că i-a fost necredincios soției Clementine în anii 1930, dar nu a fost niciodată probat. Descoperirea unui interviu înregistrat cu fostul secretar privat al lui Churchill, Sir John‚ Jock’ Colville, confirmă această aventură.
Pe lângă poveștile captivante, în interiorul Almanahului Evenimentul Istoric sunt publicate fotografii numeroase cu personalități marcante din istorie, precum: Regele Carol I, Regele Miahi, EL Che, Nicolae Ceaușescu și mulți altii. In plus, în Almanahul Evenimentul Istoric sunt publicate și documente inedite ce fac referire la anumite momente cheie din trecut, documente ce dezvăluie secrete de stat cu ajutorul cărora a fost creat firul logic al evenimentelor.
Nici mărturiile inedite ale unor personaje cheie nu sunt trecute cu vederea. Poți afla informații concrete despre Corneliu Zelea Codreanu, unul dintre personajele emblematice ale României anilor ’20-’30. Cunoscut sub titulatura de “Căpitanul”, Corneliu Zelea Codreanu a fost inițiatorul și a devenit simbolul unei mișcări naționaliste de dreapta, asemănătoare celor fasciste din Europa, cunoscută sub numele de “Mișcarea Legionară”.
Totodată, din Almanahul Evenimentul Istoric descoperi care a fost primul om care a evadat din „Fabrica Morții”, detalii în exclusivitate despre curajul de a trece dincolo de porțile unui lagăr fără acte de indentitate, despre încercarea de a reveni la o viață normală și alungarea gândului de a fi capturat în orice moment.
Despre toate aceste subiecte și multe altele puteți citi pe larg în Almanahul Evenimentul Istoric, acum la punctele de difuzarea a presei sau online pe www.agoramag.ro. Nu uita nici de oferta specială: alege să comanzi Almanahul Evenimentul Istoric, online, în perioada 7-30 octombrie și poți beneficia de o carte cadou. Tot ce trebuie să faci este să accesezi www.agoramag.ro, categoria Reviste și să urmezi pașii. Regulamentul complet al campaniei îl poți consulta aici
Dacă ești cititor fidel și ai deja cont pe www.agoramag.ro comandă Almanahul Evenimentul Istoric accesând: https://agoramag.ro/reviste/almanah-evenimentul-istoric-2020