Evenimentul Istoric > Articole online > Anna și Masha. Care-i mai frumoasă?
Articole online

Anna și Masha. Care-i mai frumoasă?

Mary sau Masha, născută în Miami la sfârşitul lunii ianuarie, este cel de-al treilea copil al cuplului.

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova au devenit în decembrie 2017 părinţii gemenilor Nicholas şi Lucy.

Anna Kournikova a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie cu Masha, aşa cum îi spune ea fetiţei sale, alături de care poate fi văzută în bucătăria modernă a reşedinţei pe care cuplul o deţine în Miami.

Enrique Iglesias a fost însă mai rapid, iar duminică seară a publicat deja o imagine cu fiica sa în timp ce o ţinea în braţe şi dansa pe ritmurile piesei „We Are Young” din repertoriul trupei Fun.

Ce siluetă are mama!

Enrique Iglesias a fost primul care a prezentat-o pe contul său online pe Mary, în vârstă de două luni, însă fanii au fost mai degrabă surprinşi de silueta fostei jucătoare de tenis Anna Kournikova, care pare să se fi recuperat complet după naştere.

Imaginile cu Masha au devenit virale: clipul publicat de Enrique Iglesias a avut peste 3,4 milioane de vizualizări în primele 24 de ore şi aproape 30.000 de comentarii ale fanilor.

Fotografia distribuită de Anna Kournikova a strâns un sfert de milion de „Like-uri” în primele două ore după publicare şi numeroase comentarii laudative la adresa micuţei, dar şi a siluetei mamei sale.

Registration

Aici iti poti reseta parola