Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Actrița despre care și soțul ei a crezut că e cu 12 ani mai tânără
Articole online

Actrița despre care și soțul ei a crezut că e cu 12 ani mai tânără

A fost căsătorită cu actorul Louis Calhern din 1933 până în 1942, dar nu au avut copii. Au apărut împreună în filmul din 1956 „Forever, Darling”.

Era foarte secretoasă în legătură cu vârsta ei. Se pare că nu și-a dezvăluit niciodată adevăratul ei an de naștere soțului, în timpul căsătoriei lor.

Tot timpul vieții sale a susținut că anul nașterii sale era 1912. Puțini oameni au crezut acest lucru, totuși, abia după moartea sa, s-a aflat că era născută în 1900, cee ace i-a șocat chiar și prietenii ei intimi.

Ea ar fi fost, de asemenea, o supraviețuitoare a cancerului de sân, boală pe care a ascuns-o fanilor și prietenilor săi.

Investițiile ei, în special în domeniul imobiliar, au făcut-o multimilionară. Surse diferite afirmă că cea mai mare parte a acestei averi a fost moștenită fie de Dawn Wells, fie pentru îngrijirea câinilor ei.

Wells nu a comentat acest lucru, dar a susținut că actrița și-a petrecut ultimii ani alături de ea.

Natalie Schafer s-a născut la New York, în data de 5 noiembrie 1900.

A debutat în teatru, pe Broadway, după care şi-a construit o carieră cinematografică apreciată de public şi criticii de specialitate, începând cu 1944.

Primul său film a fost Marriage Is a Private Affair, în care a jucat alături de Lana Turner şi Robert Walker.

Prestaţia ei celebră din sitcom-ul Gilligan’s Island, difuzat de posturile americane TV în perioada 1964-1967, rămâne una de referinţă în biografia actriţei.

Axată mai mult pe roluri de televiziune, actriţa a fost asociată multă vreme cu Lovey Howell, soţia unui milionar din serialul cu pricina.

Pe lângă numeroase roluri în seriale TV, Natalie Schafer a fost vocea unor personaje de desen animat.

Din filmografia actriţei mai amintim: The Secret Beyond the Door, Molly and Me, Anastasia şi I’m Dangerous Tonight.

Schafer a murit de cancer la ficat, în casa ei din Beverly Hills, la vârsta de 90 de ani.

A fost incinerată; cenușa ei a fost împrăștiată în Oceanul Pacific.

Registration

Aici iti poti reseta parola