Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Actorul care l-a interpretat pe tânărul Forrest Gump a ajuns să servească în Irak alături de Armata Americană
Articole online

Actorul care l-a interpretat pe tânărul Forrest Gump a ajuns să servească în Irak alături de Armata Americană

Michael Humphreys

Actorul care l-a interpretat pe tânărul Forrest Gump a ajuns să servească în Irak alături de Armata Americană

Cu o distribuție de vedete, printre care Tom Hanks, Gary Sinise, Sally Field și Mykelti Williamson, filmul a câștigat șase premii Oscar la cea de-a 67-a ediție a Premiilor Academiei. Printre cei care au apărut în film se numără Michael Conner Humphreys, care l-a interpretat pe tânărul Forrest Gump. În loc să continue o carieră la Hollywood, el a ales să-și servească țara peste hotare, în cadrul armatei americane.

Rolul lui Michael Conner Humphreys în Forrest Gump (1994)

Michael Humphreys'

Michael Conner Humphreys s-a născut la 1 martie 1985 în orășelul Independence, Mississippi. În 1993, pe când avea doar opt ani, a participat la un casting deschis pentru „un tânăr Tom Hanks cu ochi luminoși și o dispoziție excentrică”. Filmul? Forrest Gump.

În mare parte datorită accentului său puternic din sud, Humphreys a obținut rolul tânărului Forrest Gump, iar Hanks a depus eforturi suplimentare pentru a se asigura că reușește să imite accentul tânărului băiat în interpretarea versiunii mai în vârstă a personajului. Pentru apariția sa, Humphreys a fost nominalizat pentru un premiu la cea de-a 16-a ediție a premiilor „Youth in Film Awards”, alături de colegele de scenă Hanna Hall și Haley Joel Osment.

În afara producțiilor din liceu; un rol necreditat în filmul de televiziune din 2003, A Painted House; filmul independent din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, Pathfinders: In the Company of Strangers; și un episod al emisiunii Netflix „The Movies That Made Us”, Humphreys a rămas în mare parte departe de Hollywood, optând să se ocupe de alte activități.

Vorbind despre decizia sa de a nu urma actoria, Humphreys a declarat odată:

„Părinții mei mi-au permis să fac propriile alegeri și nu m-au presat niciodată să urmăresc mai multe oportunități de actorie. Eram mai interesat să mă distrez și să mă joc cu prietenii mei. Școala era importantă pentru mine, așa că nu căutam în mod activ mai multe roluri.”

Serviciul militar în cadrul armatei americane

În 2004 sau în 2005, după absolvirea liceului, Michael Conner Humphreys s-a înrolat în armata americană. Motivele sale au fost două. Simțea că este de datoria lui să își servească țara, după ce crescuse într-o familie de membri ai armatei. Forrest Gump a jucat, de asemenea, un rol, datorită scenelor de luptă din film și a unei excursii pe care Paramount Pictures a organizat-o la Marine Corps Air Station Beaufort, Carolina de Sud.

După ce a terminat antrenamentul de bază la Fort Benning (în prezent Fort Moore), Georgia, a fost staționat în Germania, înainte de a încheia un stagiu de 18 luni în provincia Anbar din Irak cu Batalionul 1, Regimentul 36 Infanterie, Divizia 1 Blindată. Se pare că 100 de soldați din batalionul său și-au pierdut viața în urma acțiunilor inamice în această perioadă.

După ce a fost trimis în străinătate, Humphreys a fost staționat la Fort Riley, Kansas, înainte de a părăsi serviciul militar în iunie 2008. Într-un interviu acordat Associated Press, el a dezvăluit că perioada petrecută în armata americană a fost „o experiență bună și că ai văzut o mulțime de lucruri rele, mulți oameni au fost răniți acolo. Cu siguranță a fost multă violență. Sper doar că am făcut ceva bun. În final, am învățat multe și sper că m-a făcut o persoană mai bună”.

El a adăugat, într-un interviu pentru The Bona Venture:

„Nu am cunoscut pe nimeni care să aibă o asemenea camaraderie sau un grup care să mă ajute să mă dezvolt mai mult decât oamenii din armată”.

Michael Conner Humphreys s-a readaptat la viața civilă

După ce a servit în armata americană, Michael Conner Humphreys a urmat cursurile Universității din Alabama de Nord. După ce a obținut un loc de muncă la Vancouver Transportation System, a continuat să lucreze ca profesor online. În prezent, locuiește în nord-estul statului Mississippi și lucrează pentru Coca-Cola.

În ciuda faptului că nu mai lucrează la Hollywood de zeci de ani, Humphreys este încă amintit pentru că l-a interpretat pe Forrest Gump în filmul premiat cu Oscar. Încă este rugat de fani să semneze suveniruri, în ciuda faptului că nu participă la convenții, și chiar s-a întâlnit cu mama sa de pe ecran, Sally Field, în 2019 – o reuniune care a fost surprinsă pe Instagram.

Registration

Aici iti poti reseta parola