Aceşti crai care conduc lumea. Berlusconi şi-a lăsat iubita de 34 de ani, pentru alta, şi mai tânără

 

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, cunoscut pentru aventurile sale cu femei şi petreceri deochiate, „bunga bunga”, s-a despărţit oficial de iubita sa, Francesca Pascale, în vârstă de 34 de ani, după 12 ani de viaţă în comun.

Partidul lui Berlusconi, Forza Italia, a precizat într-un comunicat, în plină criză la nivel naţional provocată de noul coronavirus, că Berlusconi şi fosta sa parteneră rămân amici.

Berlusconi, care are 80 de ani, a părăsit-o pe Francesca Pascale pentru o femeie cu 53 de ani mai tânără, scrie 7sur7.be.

Francesca Pascale, care a declarat într-un interviu că zilnic îi cerea lui Berlusconi să o ia de nevastă, pare a fi luată prin surprindere acum, declarându-se surprinsă, potrivit cotidianului La Repubblica.

„Va rămâne întotdeauna drag inimii mele. Îi doresc toată fericirea din lume şi sper că va găsi pe cineva care să aibă grijă de el aşa cum am făcut-o eu”, a declarat Francesca.

Divorţat de două ori, Berlusconi e acum îndrăgostit de un fotomodel de 30 de ani, Marta Fascina, parlamentar al partidului său.

Presa de scandal a scris deja despre noua relaţie, ceea ce a determinat-o pe Francesca Pascale să declare pentru revista Novella 2000 că tânăra sa rivală dormea la Berlusconi doar pentru a fi disponibilă imediat, pentru chestiuni legate de muncă.

Francesca Pascale locuieşte într-o vilă de lux în apropiere de Milano, care i-a fost cumpărată de fostul amant.

Paparazzi l-au surprins pe Berlusconi la plimbare cu noua iubită, însoţiţi de câinii care le aparţineau lui şi Francescăi. „Mă amuză să văd un membru al Partlamentului plimbându-mi câinele. Dar nu mă deranjează”, a comentat acid Francesca Pascale.

Silvio Berlusconi a dominat politica italiană timp de două decenii, în ciuda scandalurilor sexuale şi a proceselor care i-au pătat cariera. Nici acum nu a scăpat de probleme, fiind urmărit în justiţie pentru că ar fi cumpărat tăcerea unor femei care ar fi participat la orgiile sexuale de la vilele sale.

 

Parteneri