Evenimentul Istoric > Articole online > Aceste strategii la jocurile de noroc merg foarte bine pentru începători
Articole online

Aceste strategii la jocurile de noroc merg foarte bine pentru începători

Începutul este greu și derutant în orice domeniu de activitate. Bineînțeles că această afirmație se aplică și jocurilor de noroc.

Ca novice în gambling, durează destul de mult până înveți regulile de bază la nivel teoretic. Apoi e nevoie să le aplici în practică și pentru a fi tot mai bun trebuie să investești timp, energie și bani.

Dacă nu ști să te organizezi bine și dacă nu ai un mentor care să te ghideze pas cu pas sau să îți ofere niște sfaturi prețioase, riști să faci niște pași greșiți care să te coste bani mulți.

Când joci la jocuri de noroc trebuie să fii realist și să ții cont de faptul că este un domeniu riscant în care poți pierde sume uriașe dacă nu ești atent și nu ții cont de recomandările jucătorilor experimentați.

Din fericire, toate cazinourile online au în portofoliu și variante demo ale jocurilor de noroc și cu ajutorul lor poți exersa înainte să te avânți să joci pe bani adevărați. Poți profita și de ofertele promoționale precum bonus fără depunere, bonus la înregistrare, pariuri gratuite, rotiri gratuite ș.a.

După ce ai învățat bine regulile de joc, poți începe să aplici și strategii. Iată care sunt cele mai bune strategii care te vor ajuta foarte mult dacă ești începător:

Învață care sunt șansele de câștig ale jocurilor

Primul pas în strategia ta de jocuri de noroc este acesta: află care sunt șansele de câștig ale jocului pe care vrei să îl joci. Află acest detaliu vital înainte să depui bani în contul tău de jucător. Datorită acestei informații importante îți poți îmbunătăți considerabil șansele de a ieși pe profit la final de joc.

După ce faci o mică cercetare vei observa că există o discrepanță uriașă între jocuri din punct de vedere al avantajului casei, ceea ce face ca șansele jucătorului să fie mult mai mici. De exemplu, aparatele de slot și keno îți consumă bani mulți. Deși jackpoturile și plățile uriașe sunt foarte atractive, cazinourile au un avantaj mare la aceste jocuri. Este un amănunt pe care trebuie neapărat să îl știi și să ții cont de el.

Ca să îți faci o imagine cam cât de mulți bani poți pierde la sloturi și la keno, avantajul casei este de aproximativ 10% în cazul acestor jocuri. Din acest motiv, poți intra în joc direct cu gândul că sunt șanse uriașe să pierzi.

Din cauza avantajului casei foarte mare este imposibil să fii un câștigător pe termen lung fără un jackpot.

Acestea sunt jocuri pe care merită să le joci ocazional doar cu scopul de a te distra.

Nu toate jocurile sunt atât de dezavantajoase. De exemplu, video pokerul poate fi un joc bun. De asemenea, blackjack și baccarat pentru jocurile cu un avantaj mic al casei. Dacă folosești strategia de bază de blackjack, avantajul casei poate ajunge sub 1%.

Și în cazul Baccaratului avantajul este destul de bun: 1,06%.

Începe cu un buget mic și ține-te de el

După cum ai aflat deja din rândurile de mai sus, înainte să pariezi pe bani reali, joacă ori variante demo ori caută site-uri care îți permit să joci gratis. Abia după ce îți formezi mâna, intră în joc și pariază pe bani adevărați.

Dar, și după ce ai început jocul cu adevărat, începe cu un buget mic și nu îl depăși sub nicio formă. Chiar dacă este mare tentația de a depune tot mai mulți bani în contul de jucător, nu face acest lucru.

Ca jucător începător, nu este indicat să ieși din zona ta de confort. Abia după ce ești stăpân pe joc, îți poți permite să joci într-o ligă superioară și să investești sume mai mari în jocuri de noroc.

Ține cheltuielile zilnice separat de cele pentru gambling

Niciodată nu trebuie să ții în același cont banii pentru cheltuielile pentru traiul de zi cu zi și banii pentru jocuri de noroc. Este foarte important să îi separi pentru că în acest mod ai un control bun asupra banilor pe care îi cheltui pentru gambling.

Bugetul pentru jocuri de noroc ți-l stabilești în funcție de salariul pe care îl câștigi și de cheltuielile uzuale pe care le ai. Banii pentru gambling trebuie considerați ca fiind bani pentru distracție. Așa cum pentru unele persoane distracția înseamnă un concert, o piesă de teatru, o excursie la munte sau un meci de fotbal, pentru tine distracția înseamnă să joci la jocuri de noroc.

Dacă observi că luna aceasta nu îți mai rămân bani și pentru distracție la cazinou, atunci renunți la jocuri până luna viitoare. În nici un caz, nu lua bani împrumut pentru că îți va fi greu să îi returnezi.

Acest sfat pentru jocuri de noroc se poate extinde și la pierderi: nu dubla sau tripla după un pariu pierdut. Joacă strict în fondul tău pentru gambling.

Nu paria când ești supărat sau după ce ai băut alcool

Una dintre cele mai bune strategii referitoare la jocuri de noroc este să pariezi doar când ai mintea limpede. Niciodată să nu pariezi dacă ești într-o stare psihică proastă sau dacă ai consumat alcool sau alte substanțe care distorsionează realitatea.

Bineînțeles că poți consuma alcool dar în cantități reduse astfel încât să nu îți afecteze modul de a gândi. Dacă depășești limita riști să pariezi sume mari, riști să pierzi la foc automat, iar a doua zi vei avea o stare de rău cauzată atât de consumul exagerat de alcool cât și de sumele pierdute la gambling.

De asemenea, dacă ești supărat, nervos sau deprimat nu îți va păsa prea mult cât pariezi. Nu va conta pentru tine nici dacă pierzi constant. Îți va părea rău abia după ce starea psihică proastă trece.

Concluzie

Așadar, pe lângă cunoașterea regulilor de bază ale jocurilor, aplică și aceste strategii. Sunt sfaturi simple, dar prețioase. Vei observa că jocul tău se va îmbunătăți de la o zi la alta, iar gamblingul va rămâne o simplă distracție nu un motiv de stres financiar.

Registration

Aici iti poti reseta parola