Evenimentul Istoric > Articole online > A apărut ediția a II-a a volumului Planul Nistru 1989! Află adevărul despre intervenția sovieticilor în eliminarea lui Nicolae Ceaușescu!
Articole online

A apărut ediția a II-a a volumului Planul Nistru 1989! Află adevărul despre intervenția sovieticilor în eliminarea lui Nicolae Ceaușescu!

Astăzi, 25 noiembrie 2022, apare pe piață ediția a II-a revizuită și adăugită a volumului „Planul Nistru-1989. Adevărul despre intervenția sovieticilor în eliminarea lui Nicolae Ceaușescu” scrisă de col(r) Tudor Păcuraru și recomandată de revista „Evenimentul Istoric”.

Caută cartea la punctele de difuzare a presei sau comand-o online pe www.edituradecarte.ro

Apariția celei de-a doua ediții reprezintă intenția autorului de face lumină cu privire la evenimentele din perioada căderii comunismului, concentrându-se asupra unui singur aspect al Revoluției, și anume: A existat mână străină, în special rusească, în derularea evenimentelor?

Deși au trecut 30 de ani de la Revoluția Română, subiectul continuă să fie de actualitate. Iar această actualitate tardivă evoluează, încet dar sigur, spre o mitologie science-fiction, întrucât cei care abordează tema au adesea o pregătire militară sumară (dacă o au!) și se bazează pe amintiri la mâna a doua și alte povești vânătorești și pescărești. Ca urmare, nici după trei decenii în România, spre deosebire de celelalte state ex-socialiste, nu se știe nimic precis despre eventuale forțe străine – în special sovietice – participante la evenimentele din decembrie 1989.

Dacă până în prezent au existat destule lucrări serioase care au demonstrat că în anul fatidic 1989 în România a existat o lovitură de stat, nimeni până la Tudor Păcuraru nu a pus degetul pe rană și a indicat cu probe irefutabile implicarea sovieticilor în România. Subiectul este atât de delicat pentru unii, încât autorul a fost admonestat copios încă de la lansarea primului capitol publicat în prestigioasa revistă „Evenimentul Istoric”. Era contestată până și existența autorului, nu doar studiul care nici nu apăruse pe piață. Da! Se detona o bombă.

Un prestigios și rafinat analist al serviciilor secrete, col(r) Tudor Păcuraru demonstrează pas cu pas intervenția sovietică în România. Cu probe!  Iar tu ai ocazia să descoperi adevărul despre acest eveniment major al istoriei noastre recente, Revoluția din Decembrie 1989, achiziționând cartea de la toate punctele de difuzare a presei sau comandând-o online pe www.edituradecarte.ro.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola