Martie 2019

PREMIUM
 

În anii de foc ai Războiului Rece, o trupă rock premiată cu Grammy, cap de afiș la legendarul Woodstock, susține că a renunțat la comunism după ce a dat peste violența milițienilor de la București care, pe 27 iunie 1970, ar fi oprit prin forță un concert al americanilor.

PREMIUM
 

Printre marile unităţi militare regăţene implicate în campania din 1919 se numără şi cele două divizii de vânători implicate iniţial, în 1918, în paza frontierei la Nistru, alături de grăniceri.

PREMIUM
 

Orice om știe că, dacă aude „statul ocrotește căsătoria și familia”, iar el e în primul rând al unei adunări emoționate, viața așa cum a cunoscut- o până atunci se încheie și urmează alta, viața de după moartea burlăciei.

PREMIUM
 

Când bătrânul şi gloriosul Ştefan cel Mare a murit (1504), i-a urmat la domnie fiul său, Bogdan cel Chior, iar acestuia, fiul său, Ştefan cel Tânăr, care n-a avut urmaşi legitimi.

PREMIUM
 

Se împlinesc, anul acesta, trei decenii de la acel interval de grație al lui 1989, în care societatea de tip socialist după model sovietic s-a prăbușit urmând principiul dominoului.

PREMIUM
 

România a reprezentat, mai cu seamă în timpul lui Nicolae Ceaușescu, o voce distonantă în concertul țărilor Pactului de la Varșovia.

PREMIUM
 

Se spune că adevărul ne eliberează. Ba, mai mult, aș spune eu, adevărul descătușează adevărata istorie din lanțurile propagandei.

PREMIUM
 

Una din cărțile cele mai interesante pe care am citit- o în ultima vreme este cea dedicată președinției lui Donald Trump de către celebrul ziarist Bob Woodward, intitulată Fear.Registration

Forgotten Password?