Iunie 2019

PREMIUM
 

Pentru marcarea în acest an a Zilei Eroilor Neamului – Înălțarea Domnului, ambasadorul României în Federația Rusă, experimentatul diplomat Vasile Soare – fost ambasador și în Kazahstan, unde a descoperit numeroase urme ale românilor deportați la capătul URSS, a pornit cu mașina într-un tur de forță de aproximativ 5000 de km pentru a sfinți 7 monumente ridicate în 2018 de statul român, prin Oficiul Național pentru Cultul Eroilor în memoria prizonierilor români de război care au murit in lagarele sovietice din diverse regiuni ale Rusiei în anii 1941- 1952.

PREMIUM
 

Nu mai este un secret pentru nimeni că sunt pasionat de istorie. Am participat la lansarea în cadrul Bookfest a câtorva cărți, am cumpărat câteva plase și m-am plimbat două zile prin pavilionul Romexpo.

PREMIUM
 

Sfârșitul lui Napoleon Bonaparte, cel militar, după bătălia de la Waterloo, din 1815, și cel fizic, din 1821, a fost comemorat an de an de foștii săi luptători.

PREMIUM
 

Nu mai este un secret pentru nimeni că sunt pasionat de istorie. Am participat la lansarea în cadrul Bookfest a câtorva cărți, am cumpărat câteva plase și m-am plimbat două zile prin pavilionul Romexpo.Registration

Forgotten Password?